Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 09.03.2012.
22:29
A

Ceca razočarala obožavaoce?

Nedavnom izlasku iz kućnog zatvora Svetlane Cece Ražnatović, pored njenih bližnjih, najviše su se obradovali navatreniji fanovi, koji su joj tim povodom poklonili i pesmu "Svi za jednu", ali ih je njihova miljenica, kako saznaju beogradski mediji.

Srpska estradna diva: Svetlana Ceca Ražnatović
 

Naime, uprkos želji da joj tog dana podršku pruže i ispred njene vile, ona ih je zamolila da odlože susret, no kako oni tvrde, folk diva obećanje nije ispunila!
- Mnogi obožavaoci su rezignirani jer je Ceca najpre otkazala skup da bi potom obećala druženje. Međutim, u međuvremenu je otputovala na Kipar, a uskoro joj počinje i turneja, tako da su ljuti jer slute da im neće posvetiti vreme - rekao je za "Alo!" izvor blizak fanovima.


Kako biproverili da li ovakav stav preovladava među Cecinim fanovima, novinari "Alo-a" su kontaktirali sa Anđelom Nenić, jednom od predvodnica pevačicinog fan-tima i koautorom pesme koju su joj otpevali obožavaoci, koja nam je potvrdila da među obožavaocima folk zvezde ima nezadovoljnih, ali i rekla da ona nije među njima:

- Znam da su neki fanovi nezadovoljni, ali mi koji smo snimali pesmu "Svi za jednu" nismo. Bili smo razočarani kada je skup 22. februara bio otkazan, ali znamo da ćemo se sa Cecom videti uskoro, pred beogradski koncert. Ako ne bude koncerta, dogovorićemo se kad joj se završi evropska turneja - izjavila je Nenićeva.

Selakov: Ceca će ispoštovati fanove!

Budući da je fanovima Svetlane Ražnatović u stvaranju pesme “Svi za jednu” pomogla Ivana Selakov, zamolili smo je da nam kaže da li su Cecini obožavaoci zaista ljuti na nju.


- Ne poznajem Cecine obožavaoce, samo sam otpevala vokale za njihovu pesmu i ne mogu da znam da li su ljuti. Znam da je Ceca bila veoma srećna kada je čula pesmu i verujem da će ispoštovati fanove. Poslala im je pozdrav preko “tvitera”. Čula sam da je sada sa decom na Kipru, verovatno će se družiti sa njima kada se vrati, ali ne mogu da govorim u njeno ime - kaže Ivana.

POVEZANE VESTI

Petak 09.03.2012. 22:36
Ide novi krug VESTI.....Imali smo 3 x Andzelinu sad ide Ceca pa red Karleuse.....pa opet ispocetka, A vesti da su Kurdi proglasili AUTONOMIJU u Siriji uz podrsku USA, Da se Libija podelila na 2 DRZAVE - Bengazi novi gl. grad uz Tripoli, uz podrsku USA (delovi bogati naftom). Da ceo ZAPAD povlaci sve ljude iz Sirije ,kao i Kina.(znak za skori RAT) itd....itd....!?
Subota 10.03.2012. 10:34
Boze kakva uzasna vest od sabajle...razocarala fanove...ma ajte molim vas...srce mi se cepa...verujem i da nju zasvrbe leva trepavica sto su je oni ocekivali...glupi narod koji placa slusanje glupih pesama...dogod postoje ovce za sisanje...
Subota 10.03.2012. 01:56
Jao necu moci da spavam zbog ovoga....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online