Petak 09.03.2012.
22:29

Ceca razočarala obožavaoce?

Srpska estradna diva: Svetlana Ceca Ražnatović
 

Naime, uprkos želji da joj tog dana podršku pruže i ispred njene vile, ona ih je zamolila da odlože susret, no kako oni tvrde, folk diva obećanje nije ispunila!
- Mnogi obožavaoci su rezignirani jer je Ceca najpre otkazala skup da bi potom obećala druženje. Međutim, u međuvremenu je otputovala na Kipar, a uskoro joj počinje i turneja, tako da su ljuti jer slute da im neće posvetiti vreme - rekao je za "Alo!" izvor blizak fanovima.


Kako biproverili da li ovakav stav preovladava među Cecinim fanovima, novinari "Alo-a" su kontaktirali sa Anđelom Nenić, jednom od predvodnica pevačicinog fan-tima i koautorom pesme koju su joj otpevali obožavaoci, koja nam je potvrdila da među obožavaocima folk zvezde ima nezadovoljnih, ali i rekla da ona nije među njima:

- Znam da su neki fanovi nezadovoljni, ali mi koji smo snimali pesmu "Svi za jednu" nismo. Bili smo razočarani kada je skup 22. februara bio otkazan, ali znamo da ćemo se sa Cecom videti uskoro, pred beogradski koncert. Ako ne bude koncerta, dogovorićemo se kad joj se završi evropska turneja - izjavila je Nenićeva.

Selakov: Ceca će ispoštovati fanove!

Budući da je fanovima Svetlane Ražnatović u stvaranju pesme “Svi za jednu” pomogla Ivana Selakov, zamolili smo je da nam kaže da li su Cecini obožavaoci zaista ljuti na nju.


- Ne poznajem Cecine obožavaoce, samo sam otpevala vokale za njihovu pesmu i ne mogu da znam da li su ljuti. Znam da je Ceca bila veoma srećna kada je čula pesmu i verujem da će ispoštovati fanove. Poslala im je pozdrav preko “tvitera”. Čula sam da je sada sa decom na Kipru, verovatno će se družiti sa njima kada se vrati, ali ne mogu da govorim u njeno ime - kaže Ivana.

2024 © - Vesti online