Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 28.02.2012.
07:16
Press A

Ceca ispovedala grehe sedam sati!?

Svetlana Ražnatović se u nedelju ispovedila kod svog duhovnog oca Stefana Šarića u manastiru Rajinovac pored Grocke, i prisustvovala molitvi zajedno sa Dušanom Bajatovićem i Sanjom Đorđević.

Foto: Ilustracija

Folk pevačica Svetlana Ražnatović boravila je u nedelju u manastiru Rajinovac, u mestu Begaljica nadomak Grocke, što je ujedno i njena prva poseta verskim institucijama od isteka zatvorske kazne. Pravoslavni praznik Bele poklade pevačica je iskoristila da okaje grehe i ispovedi se kod svog duhovnog oca Stefana Šarića pred sam početak Velikog uskršnjeg posta.
 

Ceca je u nedelju u manastir došla oko 14 časova u pratnji obezbeđenja i zadržala se do 21 sat. Prisustvovala je molitvi, koja je bila izuzetno posećena, razgovarala sa poznanicima i prijateljima koje je srela, ali se najduže zadržala u razgovoru sa monahom Stefanom Šarićem, koji joj je pružao podršku i posećivao je u njenoj vili dok je izdržavala osmomesečnu zatvorsku kaznu.

- Monah Stefan se veoma obradovao Cecinoj poseti i poklonio joj je puno pažnje i vremena. U manastiru je bilo kao u košnici. Svi su gledali Cecu, a neki su joj se i obraćali, pitajući je za zdravlje, decu i karijeru - otkriva izvor "Pressa" koji se zatekao na istom mestu.

Cecino ispovedanje kod njenog duhovnog oca Stefana trajao je nekoliko sati, a pevačica je iz manastira izašla vidno raspoloženija. U dvorištu Ceca se slikala sa decom koja su se tu zatekla.
 

Pevačica je neko vreme u manastirskim prostorijama provela sa političkim funkcionerom i direktorom "Srbijagasa" Dušanom Bajatovićem i koleginicom Sanjom Đorđević, koja je došla sa porodicom.

POVEZANE VESTI

Utorak 28.02.2012. 09:22
Добро је кад се људи исповедају за оно што су чинили, треба се томе радовати, јер то повећава шансу да се људи промене!
Utorak 28.02.2012. 07:57
Sedam sati kafenisanja, sada može da nastavi dalje...
Utorak 28.02.2012. 10:01
pitam se ponekad narocito kad ovako nesto procitam, ko oseca potrebu da se ispovedi i jos da to traje tako dugo?...Bila sam na Ostrogu vise puta i u redu da se ispovede cekali su najvise oni kojima savest zbog neceg nije cista...ima tu neke logike...mislim radi i zivi posteno ne kaci se sa zakonom...veruj u Boga umereno ne budi fanatik...ne pravi sebi neprijatelje...zasto onda da covek ima tako ocajnicku potrebu da se ispovedi...mislim i na sebe naravno...i zakljucujem da nista nisam uradila da zbog toga ne mogu da nocu spavam i osecam potrebu da nesto ispricam i olaksam dusu...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online