Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 14.02.2012.
13:32
Alo A

Ceca sakuplja pare za treću ratu

Ostalo je još svega osam dana do isteka kazne kućnog zatvora Svetlane Ražnatović, pa ona već uveliko radi na tome da državi plati i ostatak novčanog dela svoje kazne.

Svetlana Ceca Ražnatović je priznala krivicu, i na izdržavanju je zatvorske kazne u kućnom pritvoru
 

Naime, Ceca je već zakazala evropsku turneju na kojoj će promovisati aktuelni album "Ljubav živi", ali i početi da prikuplja novac kako bi platila državi još pola miliona evra, na šta se obavezala kada je priznala krivicu. Podsećanja radi, najpopularnija pevačica, ali i zatvorenica na Balkanu, kojoj kazna ističe 22. februara, već je platila dve rate u iznosu od ukupno milion evra, te će, kada uplati i treću, konačno biti rešeni njeni problemi sa zakonom - barem kada je u pitanju fudbal.

Ceca skromno proslavila slavu

Ceca Ražnatović već godinama slavi krsnu slavu svog pokojnog muža Svetog Nikolu i ljudi su navikli da tog dana na pevačicinoj trpezi pronađu i od ptice mleko, a bilo je i muzike. Međutim, prošle godine, 19. decembra, nije bilo tako - izvor koji se našao na licu mesta rekao nam je da je slavlje bilo vrlo skromno.
- Svetlana je, kao i uvek, ispoštovala tradiciju, pa je sve bilo posno pripremljeno, ali bez velikih kulinarskih eksperimentisanja, već vrlo skromno, u skladu s njenim sadašnjim mogućnostima. Bez obzira na sve što se piše, ona ipak ima ozbiljnih poteškoća da sakupi novac za rate koje daje državi, i to se moglo videti i po slavskoj trpezi - rekao je za "Alo!" pre nešto manje od dva meseca sagovornik koji je bio gost u Svetlaninoj kući.

Kako je folk diva napisala na svom "tviter" profilu, koji je otvorila prošle nedelje, turneju počinje u Frankfurtu 24. marta, a zatim peva u Ljubljani, 31. marta i 1. aprila. Iz Slovenije će otići u Cirih, gde nastupa 7. i 8. aprila, 21. će pevati u Beču, a 28. u Diseldorfu. Maj je takođe već rezervisan za turneju, pa će tako 5. maja Ceca pevati u Minhenu, 12. maja u Stokholmu, a 9. maja posetiće Kotor.

Odmah posle Crne Gore, otputovaće u Sofiju, gde će pevati 22, a 25. maja održaće koncert u Parizu.


Kako se nezvanično može saznati, Ceca za nastup uzima minimalno 25.000 evra. Pošto će po izlasku iz kućnog pritvora raditi skoro dva puna meseca, očekuje se da će uspeti da sakupi veliki deo novca koji duguje državi, a koji inače treba da plati u roku od dve godine.

Dok ne izmiri sve obaveze, pevačicina vila na Dedinju biće pod hipotekom, tako da joj je u interesu da što pre bude "svoja na svome".

Koliko je u toj nameri odlučna, pokazuje i najava da će uskoro objaviti i dva nova singla, te se može pretpostaviti da će posle prolećnih koncerata uslediti i letnji. A kada otplati dug, nešto će joj, verujemo, i preteći!

POVEZANE VESTI

Utorak 14.02.2012. 14:53
mukica.trebali bi svi da joj pomognemo,da damo prilog,simbolican,skroman,ali ko ce joj pomoci ako ne mi,veciti debili kojima se serviraju ovakve price!!!!!!!
Četvrtak 16.02.2012. 07:38
Kako je u ovom članku sve fino "dokumentovano" kako će da zaradi pola miliona eura, još samo da neko poveruje u to.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online