Utorak 14.02.2012.
13:32
Alo

Ceca sakuplja pare za treću ratu

Svetlana Ceca Ražnatović je priznala krivicu, i na izdržavanju je zatvorske kazne u kućnom pritvoru
 

Naime, Ceca je već zakazala evropsku turneju na kojoj će promovisati aktuelni album "Ljubav živi", ali i početi da prikuplja novac kako bi platila državi još pola miliona evra, na šta se obavezala kada je priznala krivicu. Podsećanja radi, najpopularnija pevačica, ali i zatvorenica na Balkanu, kojoj kazna ističe 22. februara, već je platila dve rate u iznosu od ukupno milion evra, te će, kada uplati i treću, konačno biti rešeni njeni problemi sa zakonom - barem kada je u pitanju fudbal.

Ceca skromno proslavila slavu

Ceca Ražnatović već godinama slavi krsnu slavu svog pokojnog muža Svetog Nikolu i ljudi su navikli da tog dana na pevačicinoj trpezi pronađu i od ptice mleko, a bilo je i muzike. Međutim, prošle godine, 19. decembra, nije bilo tako - izvor koji se našao na licu mesta rekao nam je da je slavlje bilo vrlo skromno.
- Svetlana je, kao i uvek, ispoštovala tradiciju, pa je sve bilo posno pripremljeno, ali bez velikih kulinarskih eksperimentisanja, već vrlo skromno, u skladu s njenim sadašnjim mogućnostima. Bez obzira na sve što se piše, ona ipak ima ozbiljnih poteškoća da sakupi novac za rate koje daje državi, i to se moglo videti i po slavskoj trpezi - rekao je za "Alo!" pre nešto manje od dva meseca sagovornik koji je bio gost u Svetlaninoj kući.

Kako je folk diva napisala na svom "tviter" profilu, koji je otvorila prošle nedelje, turneju počinje u Frankfurtu 24. marta, a zatim peva u Ljubljani, 31. marta i 1. aprila. Iz Slovenije će otići u Cirih, gde nastupa 7. i 8. aprila, 21. će pevati u Beču, a 28. u Diseldorfu. Maj je takođe već rezervisan za turneju, pa će tako 5. maja Ceca pevati u Minhenu, 12. maja u Stokholmu, a 9. maja posetiće Kotor.

Odmah posle Crne Gore, otputovaće u Sofiju, gde će pevati 22, a 25. maja održaće koncert u Parizu.


Kako se nezvanično može saznati, Ceca za nastup uzima minimalno 25.000 evra. Pošto će po izlasku iz kućnog pritvora raditi skoro dva puna meseca, očekuje se da će uspeti da sakupi veliki deo novca koji duguje državi, a koji inače treba da plati u roku od dve godine.

Dok ne izmiri sve obaveze, pevačicina vila na Dedinju biće pod hipotekom, tako da joj je u interesu da što pre bude "svoja na svome".

Koliko je u toj nameri odlučna, pokazuje i najava da će uskoro objaviti i dva nova singla, te se može pretpostaviti da će posle prolećnih koncerata uslediti i letnji. A kada otplati dug, nešto će joj, verujemo, i preteći!

2020 © - Vesti online