Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 08.02.2012.
21:12
Scandal A

Goca: Moja stvar je ko mi čuva dete dok sam sa dečkom!

- Muškarcima ne posvećujem pesme! – izjavila je Goca Tržan, koja je prošle subote promovisala provokativni spot za pesmu “Strašilo”. Pevačica kaže da je reč o najautobiografskijoj pesmi kad je reč o njenim emocijama, prirodi i karakteru!

U centru pažnje: Goca Tržan
 

- Pesma nema veze ni s mojim razvodom ni s bivšim mužem, već ima sa mnom. Muškarci su prolazna stvar u životu jedne žene…


Kada si shvatila da su muškarci prolazna stvar?
- Odavno sam shvatila da se te stvari menjaju. Niko ti ne garantuje kad se zaljubiš da je to za ceo život. Sigurno da u brak ulaziš s mišlju da je to to i da će biti do kraja života, ali ako se stvari usput iskomplikuju, nema mesta za žaljenje, jer ako je to naprosto bio pogrešan izbor, onda doviđenja, prijatno! Idemo dalje! I ne samo muškarci, sve je u suštini prolazno. Osim, eto, možda naše dece i onoga što ostaje iza nas.


Da li si se u bivšeg supruga razočarala kao u čoveka?
- On je otac mog deteta i ne bih na taj način pričala o njemu. Ivan je rekao kako 20 dana mesečno on čuva i izdržava vaše dete…
- Ne sećam se da je u jednom mesecu ona bila toliko dugo kod njega, zaista… Volela bih da vidim kad je taj mesec bio. Mislim, ako on to tako računa, u redu.


Pričalo se i kako ti dete čuva majka dok si ti s dečkom?
- Moja stvar je ko mi čuva dete kad sam negde, kad radim i kada sam s dečkom. Mislim, šta to koga zanima? Prvo ne bih da pričam o svom dečku, jer to nije stvar za novine. Mogu samo da kažem da porodične obaveze odlično usklađujem sa svim ostalim.


Da li i dalje dobro podnosiš šale koje Ivan Ivanović zbija na tvoj račun?
- To je njegov posao, i to kako se on ponaša prema meni, ili prema mojim kolegama, uopšte ne vidim kao nešto problematično ili nešto što je sad toliko strašno… Naprotiv, ne pojaviti se u emisiji Ivana Ivanovića je žešća sramota.


Kako uspevaš da održiš liniju koju si nabacila u “Survajveru”?

- Nemam pojma! Nešto se desilo s mojim metabolizmom tamo, potpuno mi se promenio oblik tela. Moram priznati da i vežbam, a vodim računa da se ne prežderavam, što je isto veoma važno…


Da li to ima veze sa emotivnom stabilnošću?
- Mislim da ne! Veliki sam gurman i volim da jedem i kad sam srećna i kad sam nesrećna. Smatram da nešto drugo ima veze s mojim emocijama i s mojim trenutnim stanjem, a to je činjenica da zračim.


Šta kažeš na to što ti je Jelena Karleuša pohvalila spot za pesmu “Strašilo”?
- Stvarno?
Da! I ti si na to uzvratila nazivajući je velikim estetom. A pre ste se prepucavale…
- Sve je to deo našeg posla, ali ja zaista nemam ništa protiv te žene i vrlo poštujem ono što radi. Verujem da se i ona, kao i svaka druga žena, pronalazi u toj pesmi, i zahvaljujem joj se!


A je l’ ti posebno imponuje što je to učinila JK?
- Pa, imponuje mi kad bilo koja žena hvali moju pesmu. To moram da priznam. Bilo koja žena i bilo koja osoba da se pronađe u mojoj pesmi, meni to veoma imponuje, jer ja to zato i radim.

POVEZANE VESTI

Sreda 08.02.2012. 23:43
"....Muškarci su prolazna stvar u životu jedne žene…" Reče ona i nikom ništa... A da je tako nešto rekao bilo koji muškarac za žene... pa mislim da bi ga sve žene okarakterisale kao "primitivnog balkanca", šovinistu, svinju.... i ko zna šta ne... a možda bi se od njega očekivalo i javno izvinjenje ako želi da izbegne neku tužbu ili ko zna šta sve ne... :(
Četvrtak 09.02.2012. 06:15
Уопште ми није јасно чиме та жена заслужује да се стално појављује у медијима?Она је дно дна
Četvrtak 09.02.2012. 01:56
Neke su zene kao ova fudbalske lopte. Stalno idu od noge do nogu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online