Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 04.09.2014.
09:50
Alo A

Ivan: Gocin "mali" ne može da ima decu

Polazak deteta u prvi razred je veliki događaj za svako dete, ali i njegove roditelje. U slučaju pevačice Goce Tržan i njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, to je bio još jedan povod za javnu svađu i prepucavanje preko medija...

Naime, Ivan se razočarao i iznervirao kada je zatekao Gocu sa njenom mamom ispred škole, jer je pevačica navodno zabranila dolazak baka i deka.

Ljut i razočaran opleo po Goci i njenom dečku: Ivan Marinković
 

- Goca mi je rekla da u školu ne mogu da dođu bake i deke kako ne bi pravili gužvu. Moja bolesna majka je htela da prvog dana isprati svoju unuku u prvi razred, ali kako mi je gospođa javila da bake ne mogu da dođu, ja sam se uputio sam. Kada sam stigao tamo, video sam Gocu i njenu mamu, koje su se gurale u prvi red da se snime i da ih ljudi vide kako su požrtvovane. Ona je svoju majku predstavila kao jedinu baku tu, iako Lena ima još jednu baku koja je mnogo voli i koju ona voli - rekao je Ivan za "Alo!", a zatim dodao:

- Može da priča o alimentaciji i ostalim glupostima, ali toj ženi je jedino cilj da sebe stavi u prvi plan kao majku, i ovog njenog malog, koji nažalost ne može da ima decu, pa se gura tamo gde mu nije mesto. Ali džabe sve to, Lena mene najviše voli i tako će biti i dalje. Trpim sve, idem niz dlaku, sve zbog moje ćerke, koja, na Gocinu žalost, raste.

Ivan je takođe istakao da se ne slaže s tim da njegova ćerka pohađa privatnu školu.

- Sramota svetskih razmera. Nadam se da niko neće odvesti dete u privatnu školu zbog sopstvenog marketinga i da prikaže da je to bolja varijanta od onih osnovnih škola koje smo mi pohađali. U Leninu školu ide još nekoliko đaka čiji su roditelji poznati, ali za razliku od njih, koji nisu želeli marketing preko dece, moja bivša supruga je rado davala intervjue - rekao je Ivan.

Goca nije imala preteranu želju da komentariše izjave svog bivšeg supruga.

- Vrlo je neozbiljno da komentarišem izjave Ivana Marinkovića. Molim vas da me više ne zovete da dajem izjave tim povodom - rekla je Goca.

Goca želi da rodi naslednika mlađanom vereniku

POVEZANE VESTI

Četvrtak 04.09.2014. 14:47
Јадно дијете са оваквим оцем и онаквом мајком! Ужас и туга једна....Обоје само зарад мало маркетинга лове грешку оног другог а себе кују у звјезде! ДЈЕТЕ ТУ НИЈЕ НИШТА КРИВО ЈЕР ОНО НИЈЕ МОГЛО ДА БИРА НИ ОЦА НИ МАЈКУ..... РОДИТЕЉИ СРАМ ВАС БИЛО !!!
Četvrtak 04.09.2014. 10:36
Onaj ne moze da ima decu,a ti ne mozes nikada imati grama mozga. Koja je ovo budala...cccc...Srbijo strpaj ove likove u ludnicu.
Četvrtak 04.09.2014. 11:09
Radi deteta, bolje da se uzdrže od sličnih izjava.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online