Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 20.12.2011.
10:46
Pulsonline A

Ceca slavila slavu u kućnom pritvoru

Svetlana Ceca Ražnatović je obeležila krsnu slavu Sveti Nikola, bez obzira na to što se nalazi u kućnom zatvoru, a prvi koji joj je čestitao bio je monah Stefan Šarić.

 
Estradna diva je naizdržavanju kazne zbog finansijskih malverzacija
 

 

Naime, u vilu Ražnatovićeve na Dedinju već oko devet sati ujutru došao je monah, koji je inače Cecin ispovednik već duže vreme. On se u poseti zadržao više od dva sata, a u popodnevnim časova došao je sveštenik koji je sa najužom porodicom lomio slavski kolač i odmah nakon toga napustio dom.

Dačić neće više ići kod Cece

Predsednik SPS-a Ivica Dačić, Cecin prijatelj iz detinjstva iz rodne Žitorađe, rekao je 16. maja, kada se govorilo o Cecinom predstojećem kućnom pritvoru, da s obzirom na njegovu funkciju ministra policije više neće moći da prisustvuje njenim slavljima, kao što je to činio godinama unazad.

- Ne znam kako će da slavi rođendan u ovim uslovima, ali sigurno da mi ova pozicija ne dozvoljava baš tako lako da se viđam s nekim ljudima. Ne odričem se prijatelja, ali otkad sam postao ministar, sve se gleda dvostrukim očima. Ona je i dalje moj prijatelj, ali neću da otežavam položaj ni sebi, ni njoj. Dakle, neću više ići kod nje! - izjavio je Dačić.

Ispred Cecine kuće, osim ovih poseta, ništa nije odavalo utisak da se unutra obavljaju pripreme za proslavu. U toku dana, niko od Svetlanine familije nije se pojavio ispred doma srpske zvezde, a zanimljivo je da čak ni zaposleni u pevačicinoj vili nisu ni u jednom trenutku napustili kuću kako bi završili sve u vezi s organizacijom, osim kada su doneti hrana i piće. Kako saznajemo iz krugova bliskih pevačici, Ceca je celo popodne provela u kući sa članovima porodice, uživali su u porodičnoj atmosferi, a na kraju dana su se angažovali oko priprema dočeka gostiju.

- Krsnu slavu Ceca je nasledila od svog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana i ovo je jedan od retkih trenutaka od kada je u kućnom zatvoru da je srećna i ispunjena jer Sveti Nikola za nju ima još veći značaj od kada je počela da čita Bibliju i ostalu duhovnu literaturu, tako da joj, kako se polako približava trenutak skidanja famozne "nanogvice", religija sve više pomaže da prebrodi za nju nesumnjivo težak period - rekao je za dobro obavešteni izvor.

U prilog tome koliki je Svetlana Ražnatović vernik najbolje govori podatak da je monah Stefan Šarić nedavno za medije otkrio da je pevačica jedan od njegovih najboljih duhovnih đaka i da će Crkva uvek biti uz nju.

I Palma pozvan na slavu

Među onima koje je Svetlana Ražnatović pozvala na proslavu su Dragan Marković Palma, Gordana i Šaban Šaulić, Seka Aleksić, Mira Škorić i mnogi drugi. Ceca je odlučila da njeni dragi prijatelji i kolege dođu u večernjim satima, pa je večeru zakazala za 21 sat.


- Tvrdim da je Ceca, u duhovnom smislu, jedan od mojih boljih đaka. Poštuje moje savete kao pravi vernik. Sada je potpuno novi čovek, a oni koji je neosnovano osuđuju jednog dana srešće se sami sa sobom u nekom ćošku. Osuda nije dobra. Naravno, Crkva će uvek imati razumevanje za sve ljude, čak i za najvećeg grešnika, a kamoli za osobu poput Svetlane - rekao je Šarić.

POVEZANE VESTI

Utorak 20.12.2011. 11:21
Ju vecera tek bila zakazana za 21 sat? Pa dotle su bili crkli gladni...a ne ne ja ne bi isla ni da me je zvala...posle 6 uvece ne valja vecerati:)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online