Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 02.12.2011.
09:32
Alo A

"Ceca mi je dužna za pesme!"

Ne sleže se prašina oko Dina Merlina! Naime, pop zvezda koja je nedavno napunila tri Beogradske arene i tako napravila rekord svojevremeno je optužila Svetlanu Cecu Ražnatović da mu duguje novac za pesme koje je on napisao, a ona snimila!

Pesme "Znam za jedan grad, zove se Beograd“, "Zaboravi“ i "Žarila sam žar“ Ceci je Dino dao oko nove 1991. godine u hotelu u Cirihu
 

Bosanski kantautor je autor nekolicine hitova najveće folk zvezde na Balkanu, ali mu, kako on tvrdi, za to nije dat ni novac, a ni priznanje, s obzirom na to da na njenim albumima snimljenim devedesetih godina nije ni potpisan.


- Pesme "Znam za jedan grad, zove se Beograd“, "Zaboravi“ i "Žarila sam žar“ Ceci sam dao negde oko nove 1991. godine u hotelu u Cirihu, kada je njen partner bio Haro Samardžić, čovek u koga je bila veoma zaljubljena, a meni je bio simpatičan. 

"Ne, ove pesme su veliki hitovi i ja želim tantijeme“, rekao je Dino kada su mu ponudili novac. Međutim, nastavlja on, oni su sakrili ko je autor i na neki način me oštetili, a Ceca me je pozvala jer je želela da joj radim novu ploču. Rekao sam joj da prvo izmiri dugove, a kako nisam od onih koji spuštaju slušalice, jednostavno sam tada obavio razgovor od tri-četiri minuta, koji je njoj kasnije poslužio za priču kako se redovno čuje sa mnom i kako uredno sarađujemo. To je notorna neistina. I kad bi mi prišla na koncertu, ne znam kako bih reagovao, ali sam dovoljno organizovan čovek da na koncertima imam ljude koji paze ko može da mi priđe. Ceca recimo ne može - rekao je svojevremeno Dino Merlin za bosanske medije, a preneli su beogradski.


U želji da saznamo i Cecinu stranu priče, pokušali smo da kontaktiramo sa njenom PR službom, ali ih nismo dobili.

POVEZANE VESTI

Petak 02.12.2011. 09:46
Ajoj!Kome taj baca ugalj u naftaru?! Svi znamo koliko pesama je on pokrao tj.uzeo aranžmane i muziku a nikada nije potpisao...Kad si rekla da me voliš je zapravo maznuo od grupe TONIC/IF YOU COULD ONLY SEE; Mjesečina pripada bendu UB 40/WHERE I DID GO WRONG; Tobož njegova ostaće istine dvije zapravo golim uvetom može da se čuje pripada PRINCE/WHEN DOVES CRY! Dinova Ne daj me nikome pripada švabskom autoru MARIUS MULLER/WESTERNHAGEN;Onaj hit sa Banfićkom je ladno maknuo od YOUSSOU N'DOUR/MY DAUGHTER; evrovizijska Love in rewind/BOAT ON THE RIVER (STYX), ma primera je bezbroj!
Petak 02.12.2011. 10:37
Ђубре једно муслиманско, теби може да приђе само тадић и слична багра зато што сте исти. Ти замишљаш да си неко лопурдо. Јавио си се само ради провокације и да нагласиш да је Цеца била са муслиманом на шта сте сви поносни.
Petak 02.12.2011. 12:53
CECA je za tebe ministarka pohlepni osmanlijo! M O L B A: [ treci put ] Molim sve ljude DOBRE volje,i ljude najgore pogani,skolovane,nepismene,ministre ,prostitutke da mi jave :--KADA CE DINO sa svojim Sarajlijama NAPRAVITI KONCERT-- BORI CORBI DA I ON ZARADI MILION EVRA, A SVE ZBOG MIRA NA BALKANU! RED JE ,JER DINO RECE-" MUZIKA SVE POBEDJUJE! DINO, DRZIM TI FIGE I UDRUZI SE SA BOROM CORBOM ! Za javljanje sledi nagrada.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online