Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 02.12.2011.
06:41
Alo! A

Romanine nemirne grudi i sočne sarme

Iščekivanje domaćice Romane Panić na promociji njenog novog albuma, u sredu uveče, goste skoro da je iznerviralo, ali sve je rađeno planski, pa je raspoloženje prisutnih bilo na vrhuncu kada je šarmantna Bosanka u kabaretskom performansu izvela mali striptiz!

Gde ima, tu se i prosipa, ili u ovom slučaju - kipi: Romana Panić
 

Ona sama je pak bila šokirana kada je shvatila da jedino što nije predvidela jesu njene neposlušne grudi! Ipak, konstantno navlačenje crvenog provokativnog kombinezona u predelu dojki nije je sprečilo da se iskusno popne na stolicu i tako pokaže koliko je velika stvar desetogodišnjica karijere, koju obeležava albumom “Krećem“.


Zvezdu večeri obradovali su svojim dolaskom i brojni prijatelji i saradnici, među kojima nije bilo jedino Željka Joksimovića. Zašto?
 

I Šarančić se omrsio!

Verovatno željan da čuje veoma poučne pesme Romane Panić, njenoj promociji prisustvovao je i probao sarme i Milanko Šarančić, bivši direktor “Železnica Srbije“, inače optužen za zloupotrebu službenog položaja.

- Milanko je moj prijatelj, zato je i bio na promociji i uživao u sarmama, i mrsnim i posnim - izjavila je Romana.

- Odlično je bilo na promociji i prijatelji mi neprestano čestitaju. Drago mi je što su me podržali u ovolikom broju. Što se tiče Željka, on mi je već rekao da neće moći da dođe, pozvao me je pre promocije i poželeo mi sreću - opravdala je Romana autora numere “Krećem od nule“, po kojoj je nazvan ceo album.


Međutim, opravdanje za sevanje crnog brushaltera o kojem je neprestano vodila brigu na podijumu za ples, ipak nije imala, pa smo i njega videli. Za razliku od Panićeve, Dara Bubamara sakrila je dekolte, ali je zato ponosno pokazala noge u roze mini haljinici, kao i supruga Milana, dok je Indira Radić došla sa sinom.


Sa buketima cveća stizali su Boban Rajović, Vlada Stanojević sa koleginicom Minjom Miletić, kao i Aco Pejović. Međutim, najveće oduševljenje novim pesmama seksepilne domaćice pokazale su koleginice Ana Bekuta i Tijana Dapčević, koje su posebno uživale u hitu “Duga“.

Petak 02.12.2011. 10:04
Bre, ova Romana dok je bila konobarica u Banja Luci bila bas zgodna zenska, a vidi na sta sad lici, izgleda ko Dzoker iz filma o Betmenu. Strasno, da l' ima ona oci ? Izgleda k'o da je ljubila uzarenu plotnu. Ako je ovo "estetska hirurgija", onda dzaba ti bilo i estetike i hirurgije.
Petak 02.12.2011. 09:19
Fantastičan izveštaj! Kao očima da sam svojim gledao i sarme, i sise kako vise tj.kipe, i Daru u roze suknjici...Id'te bre u qrac,gde su fotke?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online