Petak 02.12.2011.
06:41
Alo!

Romanine nemirne grudi i sočne sarme

Gde ima, tu se i prosipa, ili u ovom slučaju - kipi: Romana Panić
 

Ona sama je pak bila šokirana kada je shvatila da jedino što nije predvidela jesu njene neposlušne grudi! Ipak, konstantno navlačenje crvenog provokativnog kombinezona u predelu dojki nije je sprečilo da se iskusno popne na stolicu i tako pokaže koliko je velika stvar desetogodišnjica karijere, koju obeležava albumom “Krećem“.


Zvezdu večeri obradovali su svojim dolaskom i brojni prijatelji i saradnici, među kojima nije bilo jedino Željka Joksimovića. Zašto?
 

I Šarančić se omrsio!

Verovatno željan da čuje veoma poučne pesme Romane Panić, njenoj promociji prisustvovao je i probao sarme i Milanko Šarančić, bivši direktor “Železnica Srbije“, inače optužen za zloupotrebu službenog položaja.

- Milanko je moj prijatelj, zato je i bio na promociji i uživao u sarmama, i mrsnim i posnim - izjavila je Romana.

- Odlično je bilo na promociji i prijatelji mi neprestano čestitaju. Drago mi je što su me podržali u ovolikom broju. Što se tiče Željka, on mi je već rekao da neće moći da dođe, pozvao me je pre promocije i poželeo mi sreću - opravdala je Romana autora numere “Krećem od nule“, po kojoj je nazvan ceo album.


Međutim, opravdanje za sevanje crnog brushaltera o kojem je neprestano vodila brigu na podijumu za ples, ipak nije imala, pa smo i njega videli. Za razliku od Panićeve, Dara Bubamara sakrila je dekolte, ali je zato ponosno pokazala noge u roze mini haljinici, kao i supruga Milana, dok je Indira Radić došla sa sinom.


Sa buketima cveća stizali su Boban Rajović, Vlada Stanojević sa koleginicom Minjom Miletić, kao i Aco Pejović. Međutim, najveće oduševljenje novim pesmama seksepilne domaćice pokazale su koleginice Ana Bekuta i Tijana Dapčević, koje su posebno uživale u hitu “Duga“.

2024 © - Vesti online