Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 01.12.2011.
14:14
Smedia A

Šokantne izjave srpskih zvezda

Nema lošeg publiciteta - parola je kojom se vode mnoge poznate ličnosti. Filmskim i muzičkim zvezdama je veoma stalo da se o njima što više priča i piše. Skandali se prave kao od šale, a šokantne izjave koje poznati upućuju javnosti ponekad ih skupo koštaju.

Pevačica Jelena Karleuša je poznata po tome kako nema dlake na jeziku
 

Proslavljenim holivudskim zvezdama odavno je muka od paparaca i novinara koji ih prate u stopu, pa im se često "pukne film" i kažu nešto što možda i nisu hteli, ali tada već bude kasno. Ne vredi plakati nad prosutim mlekom.

Domaće zvezde, pak, ne štede reči kada su u pitanju međusobna prepucavanja ili da sami sebe predstave u što šokantnijem izdanju. Ima i onih čije reči nehotice "odjeknu" i ostave traga. Predstavljamo vam deset najskandaloznijih izjava domaćih i stranih poznatih ličnosti - izbor je bio težak.

Voditeljka Buba Dobrosavljev u poslednjih dva meseca šokirala je javnost izjavama da je njen (bivši) dečko Nebojša davio dok nije izgubila bebu. Doduše, kasnije smo od njega čuli drugačiju verziju priče i još uvek se ne zna prava istina, ali javnost će svakako zapamtiti Bubine reči u jednoj emisiji.

Pevačica Goca Tržan koja trenutno priprema novi singl, od početka (samostalne) karijere publiku nije ostavljala ravnodušnom. Tako su njene brojne izjave na račun sopstvenog ljubavnog, a kasnije i bračnog života, preplavljivale sve domaće medije. Teško je bilo izdvojiti jednu, ali može se reći da je njena izjava nakon razvoda sa Ivanom Marinkovićem, doduše jedna od mnogobrojnih upućena na njegov račun, bila zaista šokantna.

- Ivan moj život pretvara u paranoju, rekla je Goca jednom prilikom tvrdeći da je bivši suprug uhodi.

Pevačica Maja Nikolić nedavno je predstavila novog verenika a učestvujući u rijaliti šouu "Dvor", ispoljila je govor mržnje prema Jevrejima i zbog se posvađala sa drugim učesnicima i bila izbačena iz takmičenja, a uskoro je čeka i suđenje zbog antisemitskih izjava.

- Ja nisam šovinista, ali sam nacionalista i Jevreje ne volim, rekla je Maja.

Pevačica je jednom prilikom izjavila da će "robijati kao Ceca" ali da neće narukvicu.

"Loto devojka" Suzana Mančić, nikad nije krila svoj ljubavni život i vrlo jasno je isticala svoje stavove o odnosima sa muškarcima:
- Znam, mnogo trazim. Ali mnogo i dajem. Ja sam ulog od milion dolara, rekla je Suzana.


Čak i nakon šokantnog porno snimka koji je procureo u javnost, ova dama i dalje korača visoko uzdignute glave. Jednom prilikom, na pitanje o svom emotivnom statusu, voditeljka je odgovorila:

- Kod mene se nikad ne zna, uvek su trojica u opticaju.

Proslavljeni reditelj, rođeni Sarajlija Emir Kusturica je pre nekoliko godina promenio veru, odnosno, vratio se u pravoslavlje iz islamske veroispovesti, ali nije očekivao da će to izazvati tako veliku pažnju javnosti.
- Na Balkanu je i za umrlima trka, zato što je ideološka, religijska i etnička pripadnost pomešana na maloj teritoriji. Da se to ne bi dogodilo i meni, odlučio sam primiti pravoslavlje. Nisam znao da će moje krštenje izazvati toliku buku, ali bio sam glup i trebalo je da to pretpostavim.


Nisam ja nikakav veliki pravoslavac, niti Srbin, nego Hercegovac, izjavio je Kusturica, koji je uzeo i novo, crkveno ime Nemanja.

Neprikosnovena kraljica skandaloznih reči i dela, Jelena Karleuša, od prvog dana svoje karijere jasno izražava svoje stavove,iako ih ponekad promeni.
Iz gomile epskih izjava teško je izvući jednu ali evo je:

- Nisam očekivala baš ovoliko sr... od moje dve starije koleginice, bio je Jelenin komentar na nove Brenine i Cecine pesme.


Ovo je možda i jedan od blažih komentara, budući da se JK ne ustručava da komentariše i naše političare i da otvoreno podržava LGBT zajednicu.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 01.12.2011. 14:30
To je sve zahvaljujuci medijima. Mediji ih podsticu. Svaki put kada daju izjave, onda se pise o tome i prica danima. To im je podstrek da recidiviraju radi medijske eksponiranosti.
Četvrtak 01.12.2011. 19:47
Cekaj ovo za Maju Nikolic mi nije jasno? Govor mrznje je reci da ne volis Jevreje??? Zasto bi neko morao da ih voli, ili da prica na silu da ih voli, kada ih ne voli? Sta je sa demokratijom i slobodom govora? Ili jednostavno ne smete na TV-u da kazete da ne volite Jevreje, jer su oni zasticeniji narod od drugih? A zasto bi oni bili zasticeniji, od npr. nas Srba. Znaci drugi smeju da pricaju da ne vole Srbe, da su Srbi genocidan narod, da ih treba puskama ukloniti, a mi ne smemo reci da ne volimo Jevreje? Koja je tu logika!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online