Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 25.11.2011.
01:11
Alo! A

Zvezdu “Granda“ otela majka!

Dok peva na bleštavoj sceni “Zvezda Granda“, praćena očima miliona televizijskih gledalaca, Milica Pavlović ne može da odagna sećanje na tužne trenutke svog detinjstva, kada joj je žena koja ju je rodila nanela bol.

Ne želi ni da pomene majčino ime: Milica Pavlović
 

Toliki, da mlada pevačica ni ne želi da je nazove majkom! Naime, kako je ispričala za beogradski “Alo!“, Milicu je majka, dok je bila dete, odvojila od bake i deke sa kojima je odrastala, što je za nju bilo traumatično iskustvo.


- Odrasla sam u Švajcarskoj i kao mala bila sam nemirnog duha, što se sada i vidi na mojim nastupima. Iako sam bila vrlo nestašna, jako rano sam sazrela, jer to tako biva sa decom razvedenih roditelja - počinje priču Milica.
 

“Deka me je naučio da flertujem sa kamerom!“

Nova zvezda “Granda“ najviše simpatija je dobila kada je u prvoj emisiji izjavila kako ju je deka naučio da flertuje sa kamerom.

- To me je naučio moj deka, koji se zove Vladimir i koji je trenutno u publici, i koga volim najviše na svetu, kao i moju baku. Iskoristiću priliku da kažem da je bio veliki švaler, ja se izvinjavam deda, i da me je on tome naučio - rekla je Milica u emisiji “Zvezde Granda“.

- Kada sam imala pet godina, moji roditelji su se razveli, nakon čega je starateljstvo dodeljeno ocu, a kako je on živeo i radio u Švajcarskoj, ja sam odmalena živela u Gornjem Bunibrodu kod Leskovca sa njegovim roditeljima, bakom Radom i dekom Vladimirom - nastavlja priču sa neskrivenom setom Milica, a onda se priseća dana koji joj je promenio život.


- Jednog dana sam krenula u školu, išla sam u drugi razred i ta žena me je sačekala ispred, uhvatila za ruku i ugurala u automobil. Bila sam u šoku, nisam znala šta se dešava. Prevezla me je prko granice, najpre u Makedoniju, a potom kod sebe u Švajcarsku. Tamo sam tri meseca išla u školu. Bilo mi je mnogo teško, često sam plakala, nisam znala jezik, htela sam kod bake i deke, a i oca sam retko viđala, i to nakratko - priseća se mučnih trenutaka Pavlovićeva i kaže da je presudno bilo to što ju je majka, čije ime ne želi ni da spomene, dovela u Srbiju za raspust.


- Tada smo zajedno doputovale u selo kod njenih roditelja. Na svu sreću, njeni rođaci su javili mom dedi Vladimiru, koji je tada bio u bolnici, da sam stigla u Srbiju, na šta je on reagovao. Poslao je socijalne radnike po mene, a oni su me uz moj pristanak i suze vratili u kuću koju sam stvarno smatrala svojim domom. Bila sam jako uzbuđena i nisam verovala da se to stvarno dešava, tih nekoliko minuta povratka kući za mene su bili čitava večnost. Od tog trenutka moja majka je prestala da postoji u mom životu, jer mi nikada nije pružala moralnu i finansijsku podršku, a majčinsku figuru mi je zamenila baka Rada - priča Milica, koja je veoma zahvalna baki i deki što su joj pružili savršeno detinjstvo, dobro vaspitanje i puno ljubavi.


- Nakon završene prve godine Srednje muzičke škole, zbog papira sam bila primorana da se vratim u Švajcarku, gde sam i rođena, i tamo sam kod oca boravila skoro pet godina. Zbog vezanosti za baku i deku i zbog jake ljubavi prema pevanju, odlučila sam da moram da napravim neki kompromis, pa tako provodim vreme i u Srbiji, i u Švajcarskoj kod tate. Sa osobom koja me je rodila, moram tako da se izrazim, jer nemam nikakav osećaj prema njoj, pa je i ne nazivam majkom, nemam kontakte i ne želim ih - završava sa tugom potresnu ispovest Milica Pavlović.

Umalo sam izgubila ruku u saobraćajki!

Milica Pavlović je i početkom ove godine proživela agoniju. Naime, dok je išla od drugarice iz Ciriha u grad Cug, doživela je saobraćajnu nesreću kada je njen prijatelj ubrzao, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ivicu tunela.

 

- Nisam znala šta se dešava, sve je bilo crno, udarala sam na sve moguće strane, lice je počelo da mi trne... Kada su me prevezli u bolnicu, dva dana sam bila pod lekovima i niko nije pristajao da me operiše jer su mi sve kosti u levoj ruci bile slomljene. A onda najteže su mi saopštili da bi mogla da usledi amputacija ruke. Tada sam pomislila i da bi bilo bolje da umrem, nego da ostanem bez ruke. Trećeg jutra došao je specijalista, koji je hteo da me operiše, ali na sopstveni rizik. Pristala sam jer nisam imala izbora. Na svu sreću, operacija je fenomenalno prošla, a trenutno imam metalnu šipku i kopče u ruci, koje treba u januaru da izvadim - ispričala je Milica.

POVEZANE VESTI

Petak 25.11.2011. 07:50
Na šta su sve ljudi spremni samo za parče slave. Ova bi majku mrzela i kad ne bi je otela. Tada bi našla razlog da kuka kako je majka nikad nije pogledala.
Subota 26.11.2011. 22:05
A gde je Grand otkrio tvoj talenat...u Leskovcu ili je cuo da dolazis tu i tamo iz Svice sa parama?...Ne bi ja bas rekla da ti je stetilo sto si bila malo u Svajcarskoj...cast Leskovcanima ali sad bi pevala po okolnim kafanama a zvezda Granda se ne postaje bas tek tako...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online