Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 24.11.2011.
12:23
Alo A

Vendi snimila gej himnu!

Iako tvrdi da živi za crkvu i Boga, Vesna Vukelić Vendi odlučila je da stane i na stranu homoseksualaca, koje crkva, kao što je poznato, ne podržava, i snimi gej himnu, piše Alo!

Naime, ova vernica odlučila je da se bori za prava homoseksualaca u Srbiji i to kako bi i državne organe navela da se bore protiv kriminala i kućnih pritvorenika, a ne osoba koje su, kako ona kaže, samo različite!

Živi za crkvu i Boga, pa je odlučila i da stane i na stranu homoseksualaca: Vendi
 


- Oni su poželeli da napravim jednu pesmu za njih i ja sam odlučila da im izađem u susret jer ih u svakom smislu podržavam! Dok sam snimala pesmu, sa mnom je u studiju bilo 25 homoseksualaca koji su sama elita! To i jeste poenta priče, da su svi gejevi pametni ljudi! Kome oni smetaju? Treba ih ubiti, je li? Pa najveći umetnici su bili homoseksualci! To nije bolest! Homoseksualnost nije veći problem od ćelavosti, to je generalno isti, nazovimo, problem! Otkinula bih glavu onima kojima gejevi smetaju! - rekla je Vesna za „Alo!“ i dadala da je jedan od razloga zbog kojih se ona na ovaj način posvetila homoseksualcima „izdaja“ monaha Srspke pravoslavne crkve Stefana Šarića, koji je, kako Vendi smatra, iskoristio svoj položaj da bi dospeo u novine.


- Čim sam videla da se jedno svešteno lice, Stefan Šarić, pojavljuje u medijima da bi

Prva strofa:

Diskoteka noćas neka bude front, diverzije na podijumu, a onda fajront.
Klonovi, klovnovi mi nisu ciljna grupa, takve jedem, gutam kao crna rupa.

pričao o jednoj robijašici koja je sa narukvicom u kućnom pritvoru, ja sam odmah otišla kod Irinejevog zamenika, episkopa Atanasija Rakite, koji mi je rekao da je dotični pobegao iz bratije i da nije dobio dozvolu da ide u posetu Svetlani - Ceci Ražnatović! Njen sveštenik je Ilija iz crkve Sveti Gavrilo, a ovaj je samo jedan sitni plaćenik, koji je sve uradio da bi se pojavio u novinama. To nije crkva dozvolila i mi vernici ćemo se boriti protiv takvih! Ja živim za crkvu, pa samim tim učestvujem u borbi da samo pravi vernici ostanu među nama - izjavila je pevačica, a onda rekla i da zna da će se veliki broj političara pronaći u ovoj pesmi.

- Diskutovala sam sa svojim sveštenicima i smatram da državu prvo treba očistiti od kriminalaca, „narukvičara“, kućnih pritvorenika, ubica, a tek onda se pozabaviti ostalim problemima poput homoseksualaca, jer oni nisu bolesni, već samo različiti. Pa i naši državnici i političari su homoseksualci, postali iz nekog eksperimenta, i sada ne mogu da se vrate svojim ženama jer su im nezanimljive. Pa znate li koliko njih ima, ali naravno da ne pričaju o tome! - zaključila je Vendi.


Vukelićeva: Palma ima prijateljicu robijašicu!

Vesna Vukelić smatra da državni vrh više treba da se brine o velikim problemima kao što je kriminal, a da se okane kritika na račun gej populacije.


- Da se razumemo, svako ima pravo da se druži sa kim hoće i sebi bira prijatelje, pa su tako Palma i Dačić odabrali sebi drugaricu robijašicu. Ja nemam ništa protiv toga, ali mislim da treba reagovati i kada su kriminalci i ološi na naslovnim stranama. Gejeve možemo da diramo, a kriminalce da štitimo i branimo? Samo treba prihvatiti različite ljude i sve to je cela mudrolija - rekla je pevačica.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 24.11.2011. 12:53
zar se ova krava muzara bavi pevanjem?
Četvrtak 24.11.2011. 13:29
"Pa najveći umetnici su bili homoseksualci!" Нису... :)
Četvrtak 24.11.2011. 14:29
Redakcijo,zasto pisete o prostitutkama? Kako vas nije sramota da jos i prilazete ovakvu sliku? Bruka,pa vi ste zreli za inspekciju pa kad plate budu manje pazicete sta objavljujete.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online