Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 15.11.2011.
20:34
smedia A

Srpska estrada luda za tetovažama

Domaće zvezde ne kaskaju za stranim. I dok neki kopiraju stajlinge, “kradu“ pesme, nekI pak ne žele da zaostaju ni po tetovažama. Njihova tela su puna simbola. I dok neki od njih ozbiljno shvataju značanje istih, neki s druge strane žele da zaliče na neku od poznatih zvezda, a nekima je jednostavno cilj da ne zaostaju za svetskim trendovima.

Srpska estrada u stopu prati svetsku scenu
 

Goca Tržan obožava tetovaže, sama je to izjavila. Prva a nama omiljena je tetovaža crtanog lika, vrcave Beti Bup, koju je uradila na članku leve noge.

Druga, njoj mnogo bitnija je nastala iz emotivnih razloga. Dve, njoj drage žene krase donji deo leđa, ili, što bi neki rekli, tetovirala se tamo gde "leđa gube časno ime“. Šalimo se, naravno. Gocina pokojna baka se zvala Cveta, a majka Rosa - otuda i ideja da se trajno ukrasi sa cvećem i ružama.

Seka Aleksić je tatoo manijak. Ona kao da juri za svetskim zvezdama, a kako je krenula, sva je prilika da će ih prestići.

Njena prva tetovaža je tribal, zatim je na leđima istetovitrala majčino ime, potom, na nozi je dodala početno slovo svoga imena. Mislili ste da je kraj? Ne, tek dolazi ono zanimljivo! Seka se ne da zaustaviti tako lako, inat je njeno drugo ime. Sledeća tetovaža nalazi se na njenoj plećki, „Moje znanje je moja moć“, a potom je iscrtala zvezdice koje se protežu duž ramena. Zatim, kako bi obeležila dan upoznavanja s mužem Veljkom Piljkićem, Aleksićeva je istetovirala taj sudbonosni dan na zglobu ruke. A onda je u inat dušmanima koji mnogo pričaju i kude je na svakom koraku, na kažiprstu istetovirala “Psst”, ne bi li im na taj način stavila do znanja kako je vreme da se stišaju.

Marija Šerifović je takođe veliki fan “šaranja” po telu. Pored slova B i M, Marija je istetovirala i španske stihove, koji prevedeni na srpski znače : “Plemenita, uzvišena, sa kojom sve počinje i ništa postaje sve...” Ali ono što je sigurno, ni Marija kao ni ostale zvezde nemaju nameru da stanu sa tetovažama.

Tetovaža kao dokaz ljubavi, postal je trend otkako su to Dača i Nataša uradili. Danilo Ikodinović je došao na ideju da svojoj devojci umesto skupih poklona, buketa cveća, pokloni nešto originalno- njen portret na sopstvenoj koži. Nataša Bekvalac je “pala s nogu “ zbog ovog gesta i rešila je da uzvrati istom merom. Dobro, nije baš portret u pitanju, reč je o nečem mnogo manjem, početnim slovom njegovog imena, koje uprkos razvodu, još uvek stoji na nadlaktici desne ruke. Iza levog uha istetovirala je početno slovo ćerkinog imena, a kao i njen suprug ima istetoviranog labuda kao simbol večne ljubavi.

Ljubav prema deci na prvom mestu
 

Duško Tošić, fudbaler Crvene zvezde i suprug Jelene Karleuše, je, uoči rođendana svojih ćerki Nike i Atine, na desnoj ruci istetovirao njihova imena, što je inače njegova Jeca uradila mnogo ranije. Ali ponesena onim što ćerka i zet rade, na tetovažu se rešila i tašta, Divna Karleuša koja je istetovirala čak pet imenea. Pored imena dve unuke i kćerkinog, Divna je na koži ispisala imena sestre Danijele i sestrića Marka. Nema šta, Divna se malo zanela… Zarazno je to.

Tijana Dapčević ima tri tetovaže. Ona je istetovirala na ruci melodiju koju je sanjala s 18, godina, a iznad nje, ima mesec sa slušalicama.

Kasnije je tetovirala i narukvicu na levoj ruci. Najznačajnija, i njoj nadraža je početno slovo imena njenog sina Vuka na vrhu leđa.

Katarina Ostojić Kaja ima dve tetovaže. Jednu na samom vrhu leđa, a reč je o anđelu kojem đavo šapuće na uvo. Druga se prostire duž celih leđa, bršljen, jer, kako je pevačica izjavljivala, lepo je videti dobru tetovažu na zgodnom ženskom telu.

Tu je i Ana Kokić koji ima jednu, ali vrednu. Ona je odavno istetovirala ružu na svojoj nozi, ali je tek pri drugom doterivanju kod tattoo majstora, ta ruža zablistala, u vizantijsko plavoj boji.

Slađa Delibašić je svoje zategnuto telo išarala tetovažama, a zašto i ne bi kada ima šta da pokaže.

Njen bivši suprug Đole Đogani je takođe pun tetovaža a njegova sadašnja žena, Vesna ima istetovirano ime njihovog sina Adriana, zatim šapice, i pticu…

Istina je, tetoviranje je poput zaraze, brzo se širi.

A kada se jednom “išarate” po telu, teško je stati.

POVEZANE VESTI

Utorak 15.11.2011. 22:27
Kako stare, tako se te tetovaze otezu i opustaju, da ne kazem smezuraju.....onda ce ih sakrivati ili pokusavati da skinu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online