Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 19.07.2016.
04:10
D. Petrović - Vesti A

Ljubav prođe, tetovaže ostaše

Poslednjih godina tetovaže su izuzetno popularne na estradi. Nekada su se tetovirali mornari, potom su to počeli da rade sportisti, a sada se tetoviraju pevači, glumci.

Facebook/ Vuk Kostic
Vuk Kostić nabacio dizelaške tetovaže

Kada je crtanje na telu u pitanju za kolegama ni malo ne zaostaju ni žene. Čak se čini da je u poslednje vreme među damama ovaj trend uzeo maha, pa mnoge pevačice na telu imaju i po desetak i više tetovaža.

Katarina Živković nedavno je ispozirala na jednom bazenu u kupaćem kostimu i na desnom ramenu otkrila tetovažu ptice. Kada i s kojim razlogom je ona ovo tetovirala nije poznato, ali i ona se pridružila hordi koleginica koje telo ukrašavaju na ovaj način. Brojne tetovaže, čak devet, na telu ima i njena imenjakinja Katarina Grujić, koja ima brojne natpise, ali i krunu na vratu kojom je obeležila svoju ljubav sa Nemanjom Buhom. Ona ističe da su njoj tetovaže izuzetno seksi, pa nije isključeno da će uraditi još neku.

Hram na Vukovim leđima

I dok žene uglavnom tetoviraju cveće, ptice i tribale, muškarci su skloni da na telu crtaju verske simbole. Glumac Vuk Kostić pohvalio se na Instagramu povelikom tetovažom hrama Svetog Save na leđima, pored koje je grb Srbije i brojanica. Na grudima nosi krst sa krilima i natpisom "S verom u Boga". Njegovo išarano telo iznenadilo je mnoge, jer on bar do sada nije bio ljubitelj tetovaža. Zato mnogi smatraju da to nisu prave, već verovatno privremene tetovaže koje je poznati glumac uradio za potrebe snimanja nekog filma.

U čast ljubavi svojevremeno se tetovirala i Nataša Bekvalac koja je na zglobu ruke nosila slovo D posvećeno tadašnjem suprugu Danilu. Međutim, njihov brak se raspao, pa kada se udala po drugi put za Ljubu Jovanovića lepa Nata je slovo D prepravila u trešnjin cvet.

- U godinama kada sam istetovirala D, to je bio moj način da javno pokažem emocije. Želela sam da drugi vide koliko se mi volimo. Sada sam u fazi kada mi to uopšte nije važno - rekla je Nataša pre neku godinu, kada je izbrisala početno slovo imena bivšeg supruga sa svoje ruke. Ali, joj je na boku ostao labud raširenih krila, takođe jedan od simbola ljubavi sa bivšim vaterpolistom.

Prilično išarana je i Seka Aleksić koja je, po ugledu na Rijanu, istetovirala zvezdice na desnom ramenu, ima tribale i kineska slova duž kičme, kao i psss na prstu, datum kada je započela vezu sa mužem Veljkom, dok na desnoj šaci nosi neobičan simbol.

- Ovaj tatu na ruci je plemenski maorski motiv i nosile su ga u tadašnje vreme samo žene koje su bile nepobedive, jače od svega... Ovaj tatu i dan danas na sebi imaju pojedine žene iz Indije, Indonezije, ali je retkost - objasnila je Seka.

Ljubitelj tetovaža je i Nikolija Jovanović, koja pored raznih poruka na telu, nosi i lik svoje majke Vesne Zmijanac na podlaktici. Sve važne događaje u svom životu Marija Šerifović je obeležila tetovažama, pa na telu nosi razne natpise na srpskom, engleskom i španskom jeziku, nekoliko crteža čije značenje zna samo ona. Odlazak kod tatu majstora za nju je postalo potpuno uobičajeno.

- Fina jedna priča uz kaficu i sladoled - napisala je Marija nedavno uz fotografiju na kojoj se vidi da se ponovo tetovira i na taj način obeležava još neki za nju važan trenutak u životu.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online