Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 09.11.2011.
12:33
Alo A

Bojanić: Čeda ne voli Srbe!

Naime, otkako je Miloš Bojanić video da je i Dragan Marinković Maca podržao stranku Čedomira Jovanovića, odnosno njihov proglas "Preokret“, kako kaže, sve mu je jasnije da LDP nema nikakve šanse na predstojećim izborima, a to što je u svoj tim uključio, kako on kaže, dva srbomrsca, ogledalo je njega samog.

Miloš Bojanić je zbog tuče sa Firčijem završio u bolnici za vreme učestvovanja u rijalitiju "Dvor"
 



-Mislim da je nacija videla ko su Maca i Firči. Ne znam da li je Čeda gledao rijaliti program "Farma", ali tamo je njegov saborac rekao da su Srbi iz Bosne fašisti i da su im usta puna krvi, a Firči nije hteo da obuče srpsku uniformu. Ako takve ljude pušta u svoju stranku, jasno je da ni on ne voli Srbe - rekao je Bojanić i dodao da Srpska napredna stranka,čiji je član, voli Srbiju.

Firči: On je neslana šala prirode!

Ivan Fece Firči je uz osmeh prokometarisao reči Miloša Bojanića i nazvao ga neslanom šalom prirode.
-Sada znam da je zaista moguće biti ispod dna! Šta da kažem osim da je on neslana šala prirode i da je čovek sa manjkom hromozoma u glavi. Dajte mu moj broj telefona da više ne mora da ga traži-izjavio je Firči.
Podsećanja radi, sukob njih dvojice počeo je još u rijalitiju "Farma", a eskalirao je u "Dvoru", kada je Firči gađao Bojanića flašom i napravio mu masnicu ispod oka.


- Na ovim izborima će se ponoviti "Farma", a SNS je čestita stranka koja voli sve koji žive u Srbiji. Moj doprinos njima će sigurno biti pozitivan jer je narod svojevremeno glasao za mene na "Farmi" zato što je ocenio koliko volim pravdu. Ja iz ovog ugla vidim samo crnu sudbinu Čedine stranke i njegovih saboraca- izjavio je Braćala za "Alo!".

Maca: Samo da nam čika Miloš ozdravi!

Dragan Marinković Maca je za "Alo!“ rekao da Miloš Bojanić treba da nastavi sa terapijom i da mu želi da što pre ozdravi.
-Samo da nam čika Miloš što pre ozdravi. On je naš prorok i mesija. Da je Miloš gej, rekao bih mu: "Budalo, nit j... nit kuću vodi!"
Sada mu poručujem: "Dragi čika Bojaniću, nastavi sa svojom terapijom!", prokomentarisao je Dragan Marinković.


-Da obavestim Čedu, ako nije znao, da je Ivan Fece na televiziji svojevremeno u 11.30 uveče poručio svoj deci toliko vulgarne stvari da me je sramota da ih ponovim. Zar to nije dovoljno? Svaka stranka treba da zna koga učlanjuje, da li one koji žele dobro Srbiji i njenom narodu ili neke druge. Ja nisam u SNS-u iz koristoljublja, nego zato što želim da budem uz onekojiće uraditi nešto za svoju zemlju- zaključio je pevač.

LDP bez komentara!

Kako bi saznali šta na ovakve reči Miloša Bojanića imaju da kažu nadležni u stranci Čedomira Jovanovića, pozvali su ih, ali oni nisu želeli da daju komentar.


Podsećanja radi, Miloš Bojanić je svojevremeno nakon završetka rijaliti programa "Farma“ tužio Macu i Firčija zbog fizičkog napada i uvreda koje su mu uputili. Ti sudski procesi se i dalje vode, ali bezuspešno, jer se Marinković i Fece ne pojavljuju na zakazanim ročištima.

POVEZANE VESTI

Sreda 09.11.2011. 15:45
Sad nadjoh na guglu sliku Mace. Boze me sacuvaj lika. Ljakse do bola. Meni djeluje kao trutina svinjasta. Covjek je osudjen u Sarajevu zbog seksualnog uznemiravanja na kaznu od 6 mjeseci zatvora koja je preinacena u uslovnu kaznu od 2 godine. PS:OKUPILI SE JARANI, sve levat do levata....heheh
Sreda 09.11.2011. 16:42
Sve su to gluposti za malu decu, ali izgleda da se Bojanic ovoga puta bar malo priblizio istini.
Sreda 09.11.2011. 14:29
vidi sminkera kako se lepo nasminkao bas mu stoji
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online