Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 09.11.2011.
10:52
Alo A

Nataša Bekvalac radi na fakultetu

Nataši Bekvalac više nije dovoljno da bude samo pevačica, pa se zaposlila, i to ni manje ni više nego na univerzitetu! Naime, novosadska barbika odskora je zaposlena na "Megatrendu“, gde i studira.

Nataša Bekvalac nije više samo pevačica, sad radi i na Univerzitetu
 

Već je ranije bilo reči o tome da će Nata početi da radi na univerzitetu. Kako je za "Alo!" rekao odlično obavešteni izvor, ona je zaista i počela da radi:

Nataša nije zaštitno lice "Megatrenda“!

Iako se prvobitno pisalo kako će lepa Nata postati zaštitno lice ovog univerziteta, ta ideja je za sada odložena, jer profesor Jovanović želi Natašu prvo da edukuje u oblasti marketinga i odnosa sa javnošću.

- Lepoj Nati je rektor "Megatrenda" Mića Jovanović ukazao poverenje, tako što ju je zaposlio u sektoru marketinga i odnosa sa javnošću, što je ona oberučke prihvatila. Svi oni koji su proteklih dana videli Natu na fakultetu, sa čuđenjem su je posmatrali pitajući se zašto ona toliko žurno trčkara od kancelarije do kancelarije. Međutim, enigma se ubrzo rešila jer se pročulo da je pevačica tu zaposlena - kaže sagovornik Alo-a. Kako bismo proverili verodostojnost ovih navoda, pozvali smo profesora Miću Jovanovića i Natašu Bekvalac, koji su potvrdili naša saznanja.


- Tačno je da je Nataša zaposlena na univerzitetu "Megatrend“. Ona je na trećoj godini studija na fakultetu za kulturu i medije. Samim tim, omogućio sam joj da radi kako bi od starijih i iskusnijih kolega koji su magovi u marketingu i u odnosima sa javnošću naučila posao. Inače, zbog posla kojim se bavi na estradi, Natašina obaveza je da se tri puta u toku nedelje pojavi na poslu i da odradi satnicu koja je ugovorom predviđena. Zaposleni koji sarađuju s njom već su mi rekli da se ona odlično snalazi u poslu i da su rezultati i te kako vidljivi - zaključio je profesor Jovanović, a Nataša je izjavila:


- Veliko mi je zadovoljstvo i čast da radim na univerzitetu "Megatrend“. Daću sve od sebe kako bih opravdala poverenje koje mi je profesor Jovanović ukazao i ubeđena sam da ću u tome uspeti.

Mića Jovanović: Nata će diplomski rad braniti javno!

Da li zato što ne može bez javnih nastupa ili zato što je željna da pokaže da nije površna, već da je školovanje shvatila ozbiljno, Nataša Bekvalac će svoj seminarski rad braniti pred novinarima!
- Nataša je obavezama na fakultetu pristupila veoma odgovorno, u šta će se uveriti i javnost kada krajem novembra bude branila rad na temu PR-a u sportu - rekao je dr Mića Jovanović.

 


Dakle, Natašu će ubuduće posao vezivati za Beograd, pa će imati prilike češće da viđa bivšeg supruga Danila Ikodinovića, koji će se, kako se priča, uskoro preseliti u prestonicu.

POVEZANE VESTI

Sreda 09.11.2011. 11:07
Ova djevojcica mi mogla samo da radi kao "BABA SERA" na fakultetu. Ako je istoimena institucija jos privatna onda se stvari mijenjaju drasticno. Tu se moze (uz dobru lovu) dobiti i diploma.
Sreda 09.11.2011. 11:10
Dovoljno je reci privatni fakultet....
Sreda 09.11.2011. 11:16
Zar je jos uvek cudno zasto mozgovi sa fakulteta napustaju Srbiju, cak i oni koji studije jos nisu ni zavrsili!? NJen diplomski rad ce se mozda zvati "Muškarcima je sa mnom u krevetu ludo i nezaboravno!" a odbrani ce ga...e to ce "saznati" samo komisija.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online