Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 12.10.2011.
22:51
Vestionline A

"Kakva svađa, mi smo prijatelji!"

Posle pomirenja i suza pred TV kamerama, na red su došli i javni rastanci. Posle 18 meseci žestokih svađa, bezbroj uzaludnih pokušaja pomirenja Saša Popović, direktor Granda, i Milan Stanković javno su se rastali u emisiji Narod pita, srdačno se rukovali i stavili tačku na saradnju.

Tvrde da su bili i ostali prijatelji: Saša i Milan

Međutim, na iznenađenje višemilionskog auditorijuma Popović i njegov bivši pulen 'ladno su izjavili da se nikada nisu svađali!


- Mediji su svašta pisali, a Milan i ja smo se viđali svakih 15-20 dana, sedeli i razgovarali. Sada se rastajemo, ali smo se dogovorili da detalje raskida ugovora nikome ne otkrivamo. Ostajemo veliki prijatelji, a Milana ćemo i dalje viđati u Grandovim emisijama - rekao je Popović. Licemerju na estradi očigledno nema kraja, jer prvi čovek Granda i mlađani Stanković zaboravili su šta su izjavljivali pre samo nekoliko meseci, kako su pretili tužbama... Istina, Popović se trudio da ne ofira lično bivšeg ljubimca, ali je to u njegovo i ime Granda radio producent Žika Jakšić, koji je i, inače, zadužen za "delikatne" poslove u Grandu.

Ništa od miliona

- Moj ljubimac od prvog dana audicije, Milan Stanković, dobio je sve što se moglo dobiti od naše produkcije, album, pesme i mogućnost da nas predstavlja na Evrosongu. Da ne bude zabune, sve mu je to omogućio Saša Popović! U njegov marketing uloženo je toliko sredstava da Stanković ni za dva života ne bi mogao ni polovinu sume da vrati - pričao je Popović pre nešto više od godinu dana. Tada se na estradi spekulisalo da će Milan u slučaju raskida ugovora morati da Grandu nadoknadi fantastičnih 1.200.000 evra. U međuvremenu, ta cifra je, kako se priča, pala na 60.000 evra koje će Milan vraćati u ratama kada počne sa nastupima.


- Do problema u Grandu došlo je zbog sujete i demonstracije sile, do ugrožavanja mojih osnovnih ljudskih prava! - rekao je Stanković pre samo dva i po meseca, ali je izgleda, iako mlad, postao zaboravan.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 13.10.2011. 00:28
SLJAM U SLJAMU KIČ DO KIČA ŠUND NAD ŠUNDOM TO JE GRAND
Četvrtak 13.10.2011. 04:30
Не видим разлога неком претераном изненађењу због начина на који су Сале и Милан прекинули сарадњу . Зар су се требали можда потући или један другог извређати и онако сочно испљувати уживо пред милионском публиком ? Као јавне личности понели су се достојанствено као што и доликује професионалцима .Шта је било , било је , живот иде даље својим током и не треба увек бити злопамтило већ се треба сећати пре свега лепих тренутака којих је сигурно било пуно....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online