Sreda 12.10.2011.
22:51
Vestionline

"Kakva svađa, mi smo prijatelji!"

Tvrde da su bili i ostali prijatelji: Saša i Milan

Međutim, na iznenađenje višemilionskog auditorijuma Popović i njegov bivši pulen 'ladno su izjavili da se nikada nisu svađali!


- Mediji su svašta pisali, a Milan i ja smo se viđali svakih 15-20 dana, sedeli i razgovarali. Sada se rastajemo, ali smo se dogovorili da detalje raskida ugovora nikome ne otkrivamo. Ostajemo veliki prijatelji, a Milana ćemo i dalje viđati u Grandovim emisijama - rekao je Popović. Licemerju na estradi očigledno nema kraja, jer prvi čovek Granda i mlađani Stanković zaboravili su šta su izjavljivali pre samo nekoliko meseci, kako su pretili tužbama... Istina, Popović se trudio da ne ofira lično bivšeg ljubimca, ali je to u njegovo i ime Granda radio producent Žika Jakšić, koji je i, inače, zadužen za "delikatne" poslove u Grandu.

Ništa od miliona

- Moj ljubimac od prvog dana audicije, Milan Stanković, dobio je sve što se moglo dobiti od naše produkcije, album, pesme i mogućnost da nas predstavlja na Evrosongu. Da ne bude zabune, sve mu je to omogućio Saša Popović! U njegov marketing uloženo je toliko sredstava da Stanković ni za dva života ne bi mogao ni polovinu sume da vrati - pričao je Popović pre nešto više od godinu dana. Tada se na estradi spekulisalo da će Milan u slučaju raskida ugovora morati da Grandu nadoknadi fantastičnih 1.200.000 evra. U međuvremenu, ta cifra je, kako se priča, pala na 60.000 evra koje će Milan vraćati u ratama kada počne sa nastupima.


- Do problema u Grandu došlo je zbog sujete i demonstracije sile, do ugrožavanja mojih osnovnih ljudskih prava! - rekao je Stanković pre samo dva i po meseca, ali je izgleda, iako mlad, postao zaboravan.

2024 © - Vesti online