Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 12.10.2011.
14:06
V. Tasić - Vesti A

Neću u "sendvič" Cece i Karleuše

Dolazak Jelene Karleuše sa ćerkama Atinom i Nikom na proslavu rođendana sina Viki Miljković (36) glavna je tema na estradi poslednjih dana. Neočekivano, odmerena Viki se našla između dve najveće estradne zvezde i ljute rivalke - Jelene Karleuše, koja joj je komšinica, i Cece Ražnatović, koja joj je drugarica iz detinjstva i venčana kuma.

Dobre komšinice: Jelena Karleuša i Viki Miljković sa obožavateljkama
 

- Znate šta, ja sam slavila detetov rođendan. To je meni najvažniji dan u godini. Bilo je divno i potpuno mi je degutantno što se priča o rođendanu mog sina pretvara u priču o njih dve. To mi je stvarno tužno i uopšte ne želim da komentarišem ništa na tu temu. Bilo mi je lepo, svima je bila lepo, deca su uživala, a sve ostalo je besmisleno - kaže Viki Miljković.
 

Jasno je da ste se našli u nezgodnoj i nezahvalnoj situaciji...
- Neću time uopšte da se bavim. Ko sam ja, uopšte, da stojim između Cece i Karleuše? Ako njih dve imaju neke neraščišćene račune od ranije, to je njihova stvar koja uopšte nema nikakve veze sa mnom! A, još manje sa rođendanom mog deteta. Ne mogu ja nikome zabraniti da komentariše bilo šta, ali ja da komentarišem i da se mešam neću.
 

Zaljubljiv Andrej

- Tašketov i moj sinčić Andrej već nekoliko meseci ide u vrtić. Fantastično se uklopio i svakodnevno nas iznenađuje svojim biserima. Izuzetno je zaljubljive prirode i bar pet puta dnevno se zaljubi. Stalno traži devojke za sebe i ujaka, tako da gleda i male i velike devojčice. Ujak je prezadovoljan što ima tako preduzimljivog sestrića, a Taške i ja ne možemo da se načudimo na koga nam je sin - otkriva Viki.

Nedostaje li vam Ceca?
- I da i ne. Ne nedostaje mi mnogo, jer smo non-stop u kontaktu. Čujemo se bar jednom dnevno telefonom i redovno je posećujem u njenoj kući. Najvažnije je da je ona dobro. Nas dve nismo drugarice "od juče", već se znamo od detinjstva. I kad je ne čujem, znam kako joj je.
 

Kako ste tako dobro savladali diplomatiju? Dobri učitelji ili urođeni dar?
- Nije to nikakva diplomatija. Sve to kako se ja ponašam i šta pričam je ono što sam ponela iz svog doma. Vaspitana sam tako da se ne mešam u ono što me se ne tiče. Doživela sam i preživela svašta na estradi, ali ništa ne može da me isprovocira toliko da bih počela da se ponašam drugačije od onog kako su me roditelji učili i vaspitavali. Svesna sam da radim javni posao. Ako u nečemu i pogrešim, javnost zaslužuje da to zna, a ja nemam pravo da se ljutim što sam uhvaćena u nečemu što nije dobro. Ali, za sada se dobro držim.
 

Baš biste nešto i mogli da kažete o Ceci i Karleuši...
- Neću da kažem ništa! Gledam svoja posla. Neću da potpirujem vatru koja gori godinama. Nisam od onih koji dolivaju ulje na vatru. Kažem vam, imam preča posla. Odnos između njih dve se mene ne tiče.
 

Kad već spomenuste preča posla - priča se da otvarate hotel u Nišu?
- Moj brat Vladica, koji je u svetu muzike postigao lep uspeh, rešio je da se oproba i na drugim poljima, što apsolutno podržavam. Započeo je posao sa automobilima, napravio je jedan auto-plac, a počeo je da zida i hotel. Prema tome, ne pravim hotel ja, već moj brat. Ipak, biće to porodični biznis. Ja nikada ni paru nisam zaradila na neki drugi način, osim pevajući. Možda je vreme da i ja počnem da razmišljam o nekim drugim stvarima.

POVEZANE VESTI

Sreda 12.10.2011. 16:23
hoću ja u sendvič njih dve!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online