Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 23.09.2011.
14:10
Hello A

Milena Ćeranić: Sa Nemanjom ne mogu da budem prijatelj

Pevačica Milena Ćeranić i njen bivši dečko, kolega Nemanja Stevanović stavili su tačku na njihov odnos i prekinuli svaku komunikaciju, jer su shvatili da je među njima prijateljstvo nemoguće posle velike ljubavi koju su doživeli.

Nemanju ću uvek poštovati, ali je prijateljstvo nemoguće: Milena Ćeranić
 

“Nije mi se dopala Nemanjina rečenica: "Prekinuo sam kontakt sa Milenom". Trebalo je da kaže da smo zajedno doneli odluku o tome. Ništa skandalozno se nije desilo. Ne mogu da kažem u kakvim smo sada odnosima, jer od tada više se nijednom nismo sreli niti čuli da bih o tome mogla da pričam. Nemanju ću uvek poštovati, kad god ga vidim lepo ćemo se pozdraviti i od mene će uvek imati lepu reč. Ne mogu da zaboravim dve godine koje smo proveli zajedno. Bilo mi je lepo sa njim, u nekim trenucima i burno, mnogo toga smo zajedno prošli i oboje smo iz te veze izašli zreliji”, kaže Ćeranićka u intervjuu za magazin „Hello“.

Bilo mi je lepo sa Nemanjom

Na pitanje da li je bilo teško doneti takvu odluku i da li je razlog njihovog udaljavanja njena veza sa košarkašem Vladimirom Dašićem rekla je:"Nimalo nije bilo teško, jer smo oboje shvatili da je tako najbolje. Jedina istina u svemu tome je da smo zaista prekinuli kontakt nekoliko dana pošto je ta vest objavljena u novinama, što nema veze sa našom odlukom. Inače, nisam u vezi sa Vladimirom. Tačno je da ga poznajem, upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i o njemu imam samo reči hvale. Dobar je dečko, lepo vaspitan, kulturan, lep i zgodan. Da nije zauzet, možda bih obratila pažnju na njega kao na muškarca sa kojim bih mogla da budem u vezi. Vladimir ima devojku i očekuje dete, i ja u to zaista ne želim da se mešam“, kaže Milena i otkriva da je ponovo zaljubljena.

Ponovo zaljubljena

“Zadovoljna sam jer sam ponovo zaljubljena. Dečko prema kojem gajim emocije nije iz javnog života. Jednom sam se opekla u vezi sa tim. Super mi je i najvažnije mi je da među nama postoji veliko poverenje. Još ne želim da otkrivam o kome je reč, niti da iznosim detalje o našoj vezi, jer to je nešto sveže. Tek smo na početku, a i u prošlosti sam previše toga izlagala javnosti što i nije baš dobro“, smatra Milena.

POVEZANE VESTI

Subota 24.09.2011. 13:05
Koga je vise briga za njihove kontakte?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online