Petak 23.09.2011.
14:10
Hello

Milena Ćeranić: Sa Nemanjom ne mogu da budem prijatelj

Nemanju ću uvek poštovati, ali je prijateljstvo nemoguće: Milena Ćeranić
 

“Nije mi se dopala Nemanjina rečenica: "Prekinuo sam kontakt sa Milenom". Trebalo je da kaže da smo zajedno doneli odluku o tome. Ništa skandalozno se nije desilo. Ne mogu da kažem u kakvim smo sada odnosima, jer od tada više se nijednom nismo sreli niti čuli da bih o tome mogla da pričam. Nemanju ću uvek poštovati, kad god ga vidim lepo ćemo se pozdraviti i od mene će uvek imati lepu reč. Ne mogu da zaboravim dve godine koje smo proveli zajedno. Bilo mi je lepo sa njim, u nekim trenucima i burno, mnogo toga smo zajedno prošli i oboje smo iz te veze izašli zreliji”, kaže Ćeranićka u intervjuu za magazin „Hello“.

Bilo mi je lepo sa Nemanjom

Na pitanje da li je bilo teško doneti takvu odluku i da li je razlog njihovog udaljavanja njena veza sa košarkašem Vladimirom Dašićem rekla je:"Nimalo nije bilo teško, jer smo oboje shvatili da je tako najbolje. Jedina istina u svemu tome je da smo zaista prekinuli kontakt nekoliko dana pošto je ta vest objavljena u novinama, što nema veze sa našom odlukom. Inače, nisam u vezi sa Vladimirom. Tačno je da ga poznajem, upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i o njemu imam samo reči hvale. Dobar je dečko, lepo vaspitan, kulturan, lep i zgodan. Da nije zauzet, možda bih obratila pažnju na njega kao na muškarca sa kojim bih mogla da budem u vezi. Vladimir ima devojku i očekuje dete, i ja u to zaista ne želim da se mešam“, kaže Milena i otkriva da je ponovo zaljubljena.

Ponovo zaljubljena

“Zadovoljna sam jer sam ponovo zaljubljena. Dečko prema kojem gajim emocije nije iz javnog života. Jednom sam se opekla u vezi sa tim. Super mi je i najvažnije mi je da među nama postoji veliko poverenje. Još ne želim da otkrivam o kome je reč, niti da iznosim detalje o našoj vezi, jer to je nešto sveže. Tek smo na početku, a i u prošlosti sam previše toga izlagala javnosti što i nije baš dobro“, smatra Milena.

2024 © - Vesti online