Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 23.09.2011.
02:46
Alo! A

Lepa Brena vratila Draganu na “Pink“

Višegodišnji sukob koji Dragana Mirković ima sa čelnicima “Granda“, ali i zategnuti odnosi sa vlasnicima ružičaste televizije biće u subotu uveče bačeni u zaborav, kada se folk pevačica bude pojavila u emisiji “Zvezde Granda“ da ocenjuje novu generaciju učesnika!

Lepa Brena i Dragana Mirković
 

Naime, Lepa Brena, vlasnica “Grand produkcije“, rešila je da “ispegla“ zategnute odnose koje je njena koleginica imala sa Sašom Popovićem, pa je tako direktor “Granda“ sa ponosom najavio Draganino gostovanje u prvoj emisiji “Zvezda Granda“.


- U subotu će biti emitovana prva emisija ovogodišnje sezone i kao specijalni gost u žiriju će se pojaviti Dragana Mirković - izjavio je Saša Popović na promociji novih kandidata u Jakovu.


Pojavljivanje Dragane Mirković u popularnoj emisiji ujedno će biti prvi put da se pevačica posle dugog niza godina pojavi na televiziji Željka Mitrovića. Na taj, način biće obavljeno i njihovo “istorijsko pomirenje“.
 

“Pinku“ zabranjeno da snima Gagin koncert

Koliko su bili zategnuti odnosi između ružičaste televizije i pevačice Dragane Mirković najbolje svedoči podatak da Televizija “Pink“ nije mogla da ovekoveči njen koncert u Centru “Sava“. Naime, pevačicin suprug Toni Bjelić oterao je ekipu te televizije sa supruginog koncerta, verovatno revoltiran što je Dragana godinama bojkotovana na ružičastoj televiziji.

- Osim što je prijateljica Lepe Brene, Dragana Mirković je u odličnim odnosima i sa “Grandom“ - rekli su u pres službi te produkcije, dok se Dragana nije oglašavala...


Podsećanja radi, sezona izmirenja počela je kada su krajem 2009. godine dve pevačice nesuglasice rešile uz večeru i vino i tada jasno naglasile da su sada u dobrim odnosima.


- Tačno je da smo se nakon više godina srele i provele divno veče uz večeru i ženske priče. Uželela sam se toga - rekla je tada Mirkovićeva, a i Brena je imala sličan komentar.


- Bila sam na večeri sa Draganom i moram da kažem da smo ćaskale o svemu i svačemu. Drago mi je što smo se konačno videle - rekla je pevačica.

POVEZANE VESTI

Petak 23.09.2011. 10:53
ma znala sam ja da ce joj biti dosadno u beckom dvoru...nije ona sa tog podneblja...U Grandu se desava ono pravo...dinamika metez...ljubav i svadje...a uvek veselo...kakvi valceri i balovi...srpkinja je to...luce iz Kasidola a ne neka Marija Terezija i sl.
Petak 23.09.2011. 04:07
Након свих трачева и бљувотина на естради , мислим да је лепо и освежавајуће у општем сивилу чути и добру вест о помирењу и узајамном поштовању . Колико ме сећање не вара Драгана је годинама патила од неког комплекса неуспешног упоређивања себе са Бреном с обзиром да је Брена у сваком погледу непоновљива и супериорна личност с којом се нико никад не може упоредити и драго ми је да је то и Драгана коначно схватила...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online