Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 06.06.2014.
22:18
Alo A

"Grand" od septembra na TV "Prva"?

Nakon što je Željko Mitrović, vlasnik ružičaste televizije, potpuno neočekivano i pre isteka ugovora skinuo sve emisije „Granda“ sa svoje frekvencije, Saša Popović je istog trenutka dobio nekoliko ponuda da svoje projekte prebaci na druge televizije, a kako „Alo!“ saznaje, izbor će najverovatnije pasti na Prvu srpsku televiziju.

Od septembra Grand šou najverovatnije na TV Prva: Saša Popović
 

Naime, kako Alo! prenosi, Saša je zajedno sa Lepom Brenom i Bobom odlučio da zbog novonastale situacije prekine snimanje emisija „Grand šou“, „Grand parada“ i „Narod pita“ do septembra. On već ima nekoliko ponuda da ovi formati u novoj programskoj šemi od jeseni budu prikazivani na nekoj nacionalnoj frekvenciji, ali je ostalo da donese odluku na kojoj. Jedino će „Zvezde Granda“ nastaviti da se emituju na „Pinku“.

Estrada u panici!

S obzirom na to da se većina estradnjaka u startu priklonila Saši Popoviću, sada strahuju da njihove pesme neće biti dobro promovisane jer se ranije to radilo kroz njegove emisije, koje se u narednom periodu neće snimati. Mitrović je već izdao naređenje da većina pevača „Grand produkcije“ ne može da učestvuje u njegovim formatima jer se u startu nisu priklonili njemu, tako da je sada veliki broj estradnjaka u panici.

- Saša je već razgovarao sa čelnicima nekih televizija, od kojih je dobio primamljive ponude, ali će najverovatnije odlučiti da to bude Prva srpska televizija jer tamo ima mnogo prijatelja, a i njegov koncept se najviše uklapa u program tog emitera. On će u narednih nekoliko nedelja doneti konačnu odluku kako bi potpisao ugovor i počeo sa realizacijom projekta, koji će biti dopunjen izvesnim iznenađenjima za gledaoce. S obzirom na to da je i ranije imao ponude da pređe na tu frekvenciju, neće biti teško odrediti tačke ugovora po kojem će se obe strane obavezati na saradnju. Popović će do tada na svom „Grand kanalu“ imati emisije koje objedinjuju segmente tri emisije čije je snimanje stopirao, tako da publika neće biti željna pesme i pevača koje je godinama gledala u okviru ovih emisija - priča izvor lista Alo! blizak medijskom magu.

Prema saznanjima, Saša se raduje novim izazovima i radi punom parom kako bi doneo pravu odluku o tome s kim će potpisati ugovor i već ima ideju kako da osveži emisije koje su godinama „Pinku“ obezbeđivale najveću gledanost.

- Kao i uvek, on je mozak operacije, a Brena i Boba potpuno veruju njegovom instinktu, pa se konsultuju samo o detaljima. Oni nemaju ništa protiv da njihovi projekti zažive na TV „Prva“ - otkriva izvor .

Zvanične potvrde ove informacije i dalje nema, pošto je Popović bio nedostupan za komentar, dok čelnici TV Prva nisu hteli da komentarišu planove za budućnost.

Saši nude 20 miliona evra!

S obzirom na to da je jedan kablovski emiter za kupovinu „Grandovih“ emisija i produkcije nudio 15 miliona evra, sada su u igri veće sume koje kao ponude Saša Popović dobija poslednjih nekoliko dana.
- Saši novac neće biti osnov za donošenje odluke kojoj će televiziji prodati svoje emisije, već programska šema i tip publike tog emitera. Tačno je da se ponude kreću od 17 do 20 miliona evra, ali u to su uključene sve emisije i diskografija. Postoje i ponude koje su vezane samo za emisije, a ne uključuju diskografiju, što će Saša najverovatnije prihvatiti jer želi da i dalje upravlja muzičkim izdanjima, naročito što se i njegov kanal temelji na tome - objašnjava naš izvor blizak Popoviću.

POVEZANE VESTI

Petak 06.06.2014. 23:30
Па зашто "Гранд" не емитује на Гранд ТВ-у...него лупа главу на коју ТВ ће се емитовати?
Petak 06.06.2014. 22:57
hajde coro ne seri,, koji ces ku.... Narod nema posla i nema sta da jede pa su mu potrebni tvoji pevaci.. Bolestan si. Srbija ima pevaca vise nego stanovnika.. i svi pljackaju i narod a i drzavu,, neplacaju porez a kradu struju,, pa sramota da vas bude,, sve sami olos..
Subota 07.06.2014. 07:52
Uh CORO sto imas projekte u p.... materinu.Pametan si za trojicu ludaka.. Hoce se narod nagledati budalastina,, pojacaj malo nagrade da delis u emisijama da bi bila veca gledanost. Projekat ti je da unistis srbsku omladinu, Namesto da deca idu u skolu a ti ih teras iz skole u kafanu da uce pevati da bi bili pevaci, i Ti i Fahreta ste teske opajdare,, a i taj boba.BAR CEMO SE SAD ODMORITI OD GRANDA I NAROD PITA I SVEGA OSTALOG JOS DA PINK SMANJI TE MUZICKE EMISIJE PA UVEDE NESTO INTERESANTNIJE. Nego sve isti pevaci dan noc,,i u reklamama siti rekordsa i muzicke emisije,, pa koji ce mi moj to..Stvarno CORO imas projekat do jaja da se narodu smuci zivot..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online