Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 22.09.2011.
13:30
press A

Danijela Vranić: Ne kajem se!

"Stojim iza svih svojih postupaka i ne žalim ni zbog čega. Nije bilo pravedno da me policajci izdvoje iz mase koja je slavila pobedu odbojkaša. Ne sećam se da sam bila agresivna prema njima", rekla je pevačica Danijela Vranić u prvom intervjuu nakon hapšenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola i napada na policajce.

Stoji iza svojih postupaka: Danijela Vranić
 

Folk pevačica je u intervjuu za emisiju „Ekskluziv" na TV Prva rekla da se ne kaje zbog svojih postupaka i napomenula da je u nedelju, kad je privedena, samo slavila pobedu srpskih odbojkaša u finalu Evropskog prvenstva.

"Slavila sam pobedu naših odbojkaša, ali to nisu razumeli naši ljudi iz policije i priveli su me. Ja zaista nemam pojma šta sam radila, samo sam se radovala i mislila sam da nije pravedno da me izdvoje iz mase, iz te radosti. Bila sam euforična i nisam mislila da je u redu da me izdvoje i legitimišu", smatra Danijela.

Ipak, pružila si otpor.

- Znala sam šta me čeka, tako da sam možda malo pružila otpor. Izvinjavam se ako sam možda bila malo drska. Smatram da su organi reda vrlo dobro to odradili. To što sam se branila i pokazala svoju prirodu i temperament sada je već moj problem i ja odgovaram za to.
 

Noć si provela u zatvorskoj ćeliji na trežnjenju. Kako si se osećala?

- Tamo mi je bilo divno, napokon sam imala mir, niko me nije uznemiravao, nije bilo mobilnih telefona, bila sam sama... Morala sam tamo da provedem 24 sata, kao što je i predviđeno uzimajući u obzir moju agresivnost, koje se uopšte i ne sećam. I baš me briga što se ne sećam.

Da li se kaješ?

- Iskrena sam, stojim iza svih svojih postupaka i ne kajem se ni zbog čega. Ali, uvek postoji neko žrtveno jagnje, kao što je slučaj sa Acom Lukasom. Ne poistovećujem se s njim, nego samo želim da se opravdam. Kao, samo se Aca Lukas drogira, svi su, kao, okej. E, pa nije tako!
 

Pratiš li zaista sport?

- Volim sport, učestvovala sam u proslavi i ako je to greh, izvinite! Samo sam se radovala našoj pobedi. Živela Srbija! Sve je to deo života...

POVEZANE VESTI

Četvrtak 22.09.2011. 18:28
Malo je zatvor za ovu splavarusu drsku i bezobraznu!
Četvrtak 22.09.2011. 23:07
Ti si Daniela drska,bezobrazna, nevaspitana,arogantna i prepotentna d...a!!!
Četvrtak 20.10.2011. 19:50
gadura.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online