Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 08.11.2017.
03:00
D. Petrović i S. Đurić - Vesti A

Brakovi poznatih sve burniji i sve kraći: Udaja na brzinu, kajanje natenane

Posle nešto više od godinu dana brak Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste raspao se na komade. Posle brojnih medijskih spekulacija konačno se oglasila i pevačica koja je na Instagramu potvrdila da se razvodi, i da je to njen najveći životni poraz.

M. Karović
Ana Nikolić

- Tara ima najboljeg tatu na svetu koga sam volela najviše. Jedna porodica se raspada, nemojte biti toliko zluradi i sirovi. Od mene nećete čuti ni jednu ružnu reč, niti dozvoljavam ikome da kaže bilo šta ružno o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško - napisala je Ana, koja je ostala pri odluci da okonča brak sa reperom, iako imaju tromesečnu ćerkicu.

Ana i Rasta venčali su se u julu 2016. godine i već tada se spekulisalo da njihov brak neće potrajati. Tada su se čak pojavile i kvote u srpskim kladionicama na račun dužine njihovog braka, pa ko je tada uplatio pare sad može da podigne dobitak.

Deca bitnija

Slađana Delibašić bila je u braku 10 meseci sa 15 godina mlađim Milanom Pejovićem.

- Deca su mi najbitnija i nisam mogla da se odvojim od njih, ma koliko nekome moje ćerke i unuka smetale. Milan i ja nismo bili na istim talasnim dužinama, nisu nam se poklopile energije, stavovi i razmišljanja - objasnila je Slađa posle razvoda.

Nije Ana jedina koja je brzo ušla, i još brže izašla iz braka. Nimalo laskavu titulu za najkraći estradni brak nose Jelena Karleuša i Bojana Karić, koji su se razveli posle nešto manje od tri meseca braka, navodno zbog njene prevare.

- Uopšte se ne kajem zbog tog braka, jer sam u tom momentu bila sigurna da je to to. Nepravda koju sam tada doživela ispostavilo se kao srećna okolnost, jer sam vrlo brzo izašla iz cele priče. Ali ukaljana. Sa izmišljenom krivicom. Na sreću, moja prava životna ljubav je čekala svoj trenutak - rekla je Karleuša.

Ništa duži nije bio ni brak Danijela Alibabića i Jovane Nikolić, koja je posle tri meseca bivšeg muža optužila za nasilje u braku i ekspresno se razvela.

Bračna sreća između Dade Polumente i veroučiteljice iz Novog Pazara Selme Mekić trajala je samo pet i po meseci. Nakon razvoda, pevač je objasnio da je suprugu pre svadbe video nekoliko puta i da je presudni razlog bio taj što im se životna filozofija u suštini razlikovala.

- Moj život je dinamičan i ljudima je teško da me prate, pa tako i bivšoj supruzi. Naravno, svestan sam da su ovakve stvari sastavni deo puta kojim idem i uopšte nisam iznenađen. Nastavljam da živim svoj život, a sve ovo je jedno dodatno iskustvo za mene - rekao je tada Polumenta.

Iza zatvorenih vrata

Mediji su mesecima brujali o razvodu Marije Kilibarde i bivšeg košarkaša Vladimira Radmanovića, i to posle nepunih godinu dana braka. Iako retko priča o svojoj intimi, voditeljka je nedavno progovorila o bračnom krahu.

- Nisam u procesu razvoda, to je već gotovo. Smeta mi kad čujem ljude koji komentarišući moj ili nečiji drugi odnos i tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu. Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih i sada - kazala je Marija.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online