Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 21.09.2011.
13:04
V. Tasić - Vesti A

Vesna Zmijanac: Vraćam se srećna

Vesna Zmijanac (55) uživa u svakom trenutku koji provede sa svojim partnerom Željkom Ristićem. Iako njihova ljubavna priča puni novinske stupce, ona kaže da joj ne smeta jer se u centru pažnje odlično snalazi. Interesovanje medija dobro će joj doći kada za nekoliko dana objavi album pod etiketom PGP RTS- a kome se vraća posle 15 godina.

Još sam ranjiva: Vesna Zmijanac

Dok sedi u jednom beogradskom lokalu, u blizini njenog stana, prolaznici se zaustavljaju da je pozdrave. A onda se ispred lokala zaustavlja luksuzan automobil dvosed i iz njega izlazi Željko.


- Ja sam dete PGP-a, tamo sam bila od svoje 17. godine. Potresla me je radost ljudi koju sam tamo nedavno osetila. U toj kući sam bila zaštićena, doživljavala sam je kao svoj dom. Kada sam otišla, osetila sam se usamljeno i prazno. Odjednom sam se našla među ljudima koji su bili euforični, poslovni... Svi su bili sa mnom zbog moje slave i para, a svima je moja slava udarila u glavu više nego meni. Radujem se povratku, kako da ne, i posle toga u toj kući više nikada ništa neće biti isto - kaže Vesna.

Ne plašite se da je Željko sa vama samo iz koristi?
- U suštini, ja sam uvek bila najviše sama, bez obzira na to da li sam imala nekoga muškarca kraj sebe. Jedini iskreni prijatelj kojeg sam ikada imala jeste moja publika. Jedino me je ona uvek iskreno volela, bez interesa. Prema svima drugima sam bila sumnjičava, bez obzira na to da li se radi o prijateljima ili ljubavima. Nikad nisam bila sasvim sigurna da li vole mene kao osobu ili vole Vesnu Zmijanac koju znaju iz medija. Mnogo puta sam se razočarala, dešava mi se to i danas, ali to je cena slave. I pored svega što sam prošla, još sam ranjiva, jer su moje emocije ostale čiste, na nivou deteta. Kao što je ostala čista i moja ljubav prema pesmi.

Da li vas bole prozivke Željkove bivše žene Marine, koja tvrdi da je on sa vama samo iz koristi?
- Ne, ne dotiče me to, naprotiv razumem je. Žena je očajna, pa svašta priča. Ima pravo da misli i priča ko šta hoće. Nama je sada divno. Već dva meseca svi nam čestitaju venčanje. Slatko se smejemo i kažem:"Ljudi, šta ste navalili, šta će biti kad se stvarno venčamo?"

Da li ste se vremenom navikli na pisanja i medijske spekulacije o vama?
- Nikad nisam oguglala na mnoge stvari. Uvek sam bila korektna prema svima, pa sam valjda zaslužila da štampa bude blagonaklona prema Željku i meni. Idemo uzlaznom linijom, a kad stignemo na vrh zna se - sledi pad! Čitam i gluposti o nama, kako smo se tajno venčali. Ali jedna od najglupljih stvari koje sam ikada pročitala o sebi je da hoću da rodim Željku dete. To me je podsetilo na vreme kada sam nosila Nikoliju. Svih devet meseci trudnoće sam preležala u bolnici u Zagrebu. Bilo je to u jeku moje najveće popularnosti, ali odlazak u bolnicu bio je jedini način da se zaustavim.

Nije bilo lako

- Kada jednog dana bude trebalo da odem sa ovog sveta, znaću da sam u potpunosti ostvarila sve snove. Imala sam sve što sam poželela, volela sam i bila voljena, radila sam posao koji sam obožavala. U jednom trenutku, priznajem, udarila sam u plafon, nisam više imala kuda gore. Izbor je bio ili ići u nebesa ili se vratiti na zemlju. Ja sam htela na nebesa. Bolelo je mnogo, nije bilo lako - priznaje Vesna.

 

Kolege se opametile

Nekada ste govorili da ćete otvoriti sanatorijum za posrnule kolege.
-Na sreću, posrnulih kolega nema toliko mnogo, pa više nema ni potrebe za tim sanatorijumom. Posrnule kolege su se uozbiljile, opametile i vratile na prave puteve, tako da im pomoć nije potrebna.

 

Vrištanje umesto pesme

Priča se da je vaš album mnogo bolji i od Cecinog i od Breninog CD-a. Šta vi kažete?
- O svojim pesmama ne pričam. Čućete ih. Ja pevam tako kako pevam, moj glas zahteva teške melodije, široke pesme i dobre tekstove, jer drugačije ne umem. Što se tiče današnjih muzičkih trendova ne razumem šta uopšte pevačice pevaju. Imam utisak, dok ih slušam, da ne pevaju već da se svađaju. Muzika treba čoveka da nadahnjuje, a danas sve u muzici prosto vrišti. Mogu samo da kažem da će se u mojim pesmama čuti svaki glas, svaki ton i oni nikoga ne iritiraju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online