Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 10.09.2011.
13:03
V. Tasić - Vesti A

Pomirenje na samrtnoj postelji

Većina pevačica na estradi iza sebe ima bar jedan neuspešan brak. I dok jedne tvrde da su im bivši muževi danas najbolji prijatelji, većina s njima održava kontakte isključivo zbog zajedničke dece.

Sve oprostila: Lepa Lukić
 

Ima i drastičnih primera da pošto se razvedu od žena, muškarci se "razvedu" i zaborave na decu. Primirje Goce Tržan i njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića kratko je potrajalo, a Katarina Ostojić Kaja koja je do juče imala samo reči hvale za bivšeg muža Uroša Duvnjaka sada ga i ne pominje. Retko ko se raziđe u muru, a priče o prijateljstvu nakon ljubavi i braka su samo puste priče. I tako je bilo odvajkada. 


Lepa Lukić je prošla pravi pakao s prvim suprugom Tomom Lukićem, čije prezime nosi i danas, a koji joj godinama nije davao razvod. Posle sedam godina konačno su se rastali i prekinuli svaki kontakt. Sreli su se posle nekoliko decenija i to na poziv tadašnje supruge Lepinog bivšeg muža. Zamolila je pevačicu da ga poseti u bolnici i, kako je kasnije pričala Lepa, bio je to jedan od najtužnijih susreta u njenom životu.

Oronuo, teško bolestan, bez jedne noge, nije bio ni nalik tvrdoglavom čoveku koji joj je zagorčavao život. Oboje su plakali i to je bio njihov poslednji susret, a ona mu je sve oprostila. Lepa se udavala nekoliko puta, ali ni danas ne želi da priča o bivšem mužu Vladi Peroviću s kojim je prekinula svaki kontakt kad se osušilo mastilo na brakorazvodnom papiru.

Ni Zorica Brunclik nije bolje prošla, a s trećim bivšim suprugom Ljubom Kešeljom nema nikakav kontakt gotovo dve decenije. Nikakvu vezu s ocem nema ni njihova ćerka Miljana.

Nisu progovorili ni reči: Kešelj i Zorica pre 20 godina
 

Kako kažu oni koji ih dobro znaju, Kešelj silno pati zbog toga što ne viđa ćerku, ogorčen je i ljut na Zoricu, koju okrivljuje za sve. Vesna Zmijanac je posle razvoda od Miroljuba Aranđelovića Kemiša prekinula sve veze s njim. Iako tvrdi da je gotovo zaboravila na čoveka koji je nekada bio njena velika ljubav, on je pre nekoliko meseci javno prozvao zbog svoje sadašnje supruge - Zorice Brunclik. Odmah je zamolio Vesnu da demantuje priče stare duže od dve decenije da je Brunclikova razorila njihov brak. Vesna se samo nasmejala i umesto potezanja priče od pre 20 godina bacila se na podmlađivanje i uživanje sa kandidatom za supruga broj tri - Željkom Ristićem.

Srećna porodica: Hasan Dudić, Zoran Pejić Peja i Zlata Petrović
 

I Zlata Petrović je prošla pakao sa svojim nivšim muževima Hasanom Dudićem i Zoranom Pejićem Pejom. U nekoliko navrata je kidala sve niti koje su je vezivale sa njima, iako sa svakim ima po jednog sina. Posle javnih prozivki i teških reči, Zlata se sa obojicom pomirila i sada su u korektnim odnosima. Iako ispred kamera glume veliku, srećnu porodicu, kad se ugase svetla reflektora njihovi odnosi nisu baš prijateljski.
 

Jelena ima amneziju

Četiri meseca braka: Jelena Karleuša i Bojan Karić

Jelena Karleuša naprasno je dobila amaneziju nakon razvoda od Bojana Karića s kojim je jedva sastavila četiri meseca u braku.


- Posle razvoda čuli smo se jednom, zamolila sam ga da demantuje glasine o mom preljubništvu, a on mi se slatko nasmejao i rekao: "Ma, ko te šiša, snađi se sama!" Hvala bogu, razvela sam se od takvog čoveka i volela bih da njega novinari pitaju zbog čega smo se rastali. Nadam se da će jednog dana imati snage i reći istinu. To bi pomoglo da se spere ljaga s mog imena - bilo je jedino što je Karleuša rekla o njemu nekoliko meseci nakon razvoda, a potom je naprasno dobila amneziju.

POVEZANE VESTI

Subota 10.09.2011. 14:18
Морам признати да ми је текст о томе како је Лепа Лукић опростила првом мужу Томи заиста дирљив.Свака ти част краљице . Ето шта ти је живот , данас си ту а сутра те нема....
Subota 10.09.2011. 20:48
Све зависи од кућног васпитања и саме особе какав је карактер, Лепа Лукић је на ТВ Реп. Српске испричала о свом животу и заиста искрено све рекла и могу закључити да је она једна од ријетких која је о свом животу испричала искрено и поучно!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online