Subota 10.09.2011.
13:03
V. Tasić - Vesti

Pomirenje na samrtnoj postelji

Sve oprostila: Lepa Lukić
 

Ima i drastičnih primera da pošto se razvedu od žena, muškarci se "razvedu" i zaborave na decu. Primirje Goce Tržan i njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića kratko je potrajalo, a Katarina Ostojić Kaja koja je do juče imala samo reči hvale za bivšeg muža Uroša Duvnjaka sada ga i ne pominje. Retko ko se raziđe u muru, a priče o prijateljstvu nakon ljubavi i braka su samo puste priče. I tako je bilo odvajkada. 


Lepa Lukić je prošla pravi pakao s prvim suprugom Tomom Lukićem, čije prezime nosi i danas, a koji joj godinama nije davao razvod. Posle sedam godina konačno su se rastali i prekinuli svaki kontakt. Sreli su se posle nekoliko decenija i to na poziv tadašnje supruge Lepinog bivšeg muža. Zamolila je pevačicu da ga poseti u bolnici i, kako je kasnije pričala Lepa, bio je to jedan od najtužnijih susreta u njenom životu.

Oronuo, teško bolestan, bez jedne noge, nije bio ni nalik tvrdoglavom čoveku koji joj je zagorčavao život. Oboje su plakali i to je bio njihov poslednji susret, a ona mu je sve oprostila. Lepa se udavala nekoliko puta, ali ni danas ne želi da priča o bivšem mužu Vladi Peroviću s kojim je prekinula svaki kontakt kad se osušilo mastilo na brakorazvodnom papiru.

Ni Zorica Brunclik nije bolje prošla, a s trećim bivšim suprugom Ljubom Kešeljom nema nikakav kontakt gotovo dve decenije. Nikakvu vezu s ocem nema ni njihova ćerka Miljana.

Nisu progovorili ni reči: Kešelj i Zorica pre 20 godina
 

Kako kažu oni koji ih dobro znaju, Kešelj silno pati zbog toga što ne viđa ćerku, ogorčen je i ljut na Zoricu, koju okrivljuje za sve. Vesna Zmijanac je posle razvoda od Miroljuba Aranđelovića Kemiša prekinula sve veze s njim. Iako tvrdi da je gotovo zaboravila na čoveka koji je nekada bio njena velika ljubav, on je pre nekoliko meseci javno prozvao zbog svoje sadašnje supruge - Zorice Brunclik. Odmah je zamolio Vesnu da demantuje priče stare duže od dve decenije da je Brunclikova razorila njihov brak. Vesna se samo nasmejala i umesto potezanja priče od pre 20 godina bacila se na podmlađivanje i uživanje sa kandidatom za supruga broj tri - Željkom Ristićem.

Srećna porodica: Hasan Dudić, Zoran Pejić Peja i Zlata Petrović
 

I Zlata Petrović je prošla pakao sa svojim nivšim muževima Hasanom Dudićem i Zoranom Pejićem Pejom. U nekoliko navrata je kidala sve niti koje su je vezivale sa njima, iako sa svakim ima po jednog sina. Posle javnih prozivki i teških reči, Zlata se sa obojicom pomirila i sada su u korektnim odnosima. Iako ispred kamera glume veliku, srećnu porodicu, kad se ugase svetla reflektora njihovi odnosi nisu baš prijateljski.
 

Jelena ima amneziju

Četiri meseca braka: Jelena Karleuša i Bojan Karić

Jelena Karleuša naprasno je dobila amaneziju nakon razvoda od Bojana Karića s kojim je jedva sastavila četiri meseca u braku.


- Posle razvoda čuli smo se jednom, zamolila sam ga da demantuje glasine o mom preljubništvu, a on mi se slatko nasmejao i rekao: "Ma, ko te šiša, snađi se sama!" Hvala bogu, razvela sam se od takvog čoveka i volela bih da njega novinari pitaju zbog čega smo se rastali. Nadam se da će jednog dana imati snage i reći istinu. To bi pomoglo da se spere ljaga s mog imena - bilo je jedino što je Karleuša rekla o njemu nekoliko meseci nakon razvoda, a potom je naprasno dobila amneziju.

2024 © - Vesti online