Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 29.08.2011.
19:48
Scandal A

Gagi Đogani bankrotirao?

Dok njegova bivša žena Anabela Bukva troši desetine hiljada evra na letovanje i uživa u trudnoći sa novim izabranikom, biznismenom Aleksandrom Nedeljkovićem, Gagi Đogani jedva sastavlja kraj s krajem.

Gagi Đogani je nekad žario i palio scenom
 

Naime, poslednih nekoliko meseci, denser je u tolikoj finansijskoj krizi da njegovi prijatelji za "Alo!" pričaju da je počeo da prodaje stvari iz kuće.


- Gagi je trenutno u takvoj situaciji da može da se kaže da jedva krpi kraj s krajem. Otkako je "Fanki dži" ostao bez pevačice, on ne radi ništa, već se samo uvaljuje u dugove i jedva preživljava. Počeo je čak i da prodaje neke lične stvari. Situacija je baš teška, ali nažalost mislim da tek predstoji loš period za njega. Posla ima sve manje, a dok nađe pevačicu i počne da nastupa, trebaće mu dosta vremena. I kada zaradi novac, moraće prvo da vraća dugove. I sam Gagi se hvata za glavu i zna koliko je sati, ali ne postoji nijedan drugi posao kojim bi mogao da se bavi kako bi zaradio neku kintu – priča za "Alo!" izvor blizak denseru i dodaje da mu je jedina uteha to što ima krov nad glavom, a ćerke razumeju njegovu situaciju, pa im mama trenutno obezbeđuje sve što je neophodno.


Kako bi proverili svoja saznanje, novinari su pozvali Đoganija, i on im je potvrdio da je njegova trenutno finansijsko stanje veoma teško.


- Jeste, takva je trenutna situacija i u krizi sam. Tako je to kad se razvedeš, a i ostao sam bez pevačice još u junu, Nemam nikakve prihode. Pozajmio sam 15.000 evra za album svestan sam da je svaki početak težak. Navikao sam ja da ima, pa nema. Dosta pevača nema posla i velika je kriza. Evo, i Anabela mi se žalila da nema posla kao što je bilo pre. Spremam za mesec dana jedan singl i nadam se da će od tada biti posla. Mislim da ću od septembra početi da zarađujem, pa će proći ova kriza u kojoj sam trenutno – rekao je Gagi za "Alo!".

Da je devedesetih godina Gagi Đogani bio jedan od najmoćnih na estradi govori podatak da je u to vreme svojim hitovima žario i palio po diskotekama kako kod nas, tako i preko grane. Nekada je sa grupom "Fanki dži“ i jednim jedinim hitom "Samo u snu" zarađivao neverovatno velike svote novca, a Centar "Sava" je u to vreme bio mali da primi sve njihove fanove.

Može se reći da je "Fanki dži“ najbolje radio kada je Anabela pevala. Prelomni trenutak desio se kada se par razveo, a Bukva počela samostalnu karijeru. Do pre nekoliko meseci, Gagi je koliko- toliko tezgario sa pevačicom Marinom Uzelac, a sada je u potrazi za novom nadom.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 29.08.2011. 20:14
Продај стан.Отплати све дугове и са оним што остане купи некакву кућу на селу и бави се пољопривредом.За грађане нема кризе.
Ponedeljak 29.08.2011. 21:45
Zao mi je Guzmana Djoganija,bio je odlican plesac,ali droga je ucinala svoje,Anabela Hrast se povukla na vreme.
Ponedeljak 29.08.2011. 21:04
и држава је пред банкротом па се влада не узбуђује.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online