Ponedeljak 29.08.2011.
19:48
Scandal

Gagi Đogani bankrotirao?

Gagi Đogani je nekad žario i palio scenom
 

Naime, poslednih nekoliko meseci, denser je u tolikoj finansijskoj krizi da njegovi prijatelji za "Alo!" pričaju da je počeo da prodaje stvari iz kuće.


- Gagi je trenutno u takvoj situaciji da može da se kaže da jedva krpi kraj s krajem. Otkako je "Fanki dži" ostao bez pevačice, on ne radi ništa, već se samo uvaljuje u dugove i jedva preživljava. Počeo je čak i da prodaje neke lične stvari. Situacija je baš teška, ali nažalost mislim da tek predstoji loš period za njega. Posla ima sve manje, a dok nađe pevačicu i počne da nastupa, trebaće mu dosta vremena. I kada zaradi novac, moraće prvo da vraća dugove. I sam Gagi se hvata za glavu i zna koliko je sati, ali ne postoji nijedan drugi posao kojim bi mogao da se bavi kako bi zaradio neku kintu – priča za "Alo!" izvor blizak denseru i dodaje da mu je jedina uteha to što ima krov nad glavom, a ćerke razumeju njegovu situaciju, pa im mama trenutno obezbeđuje sve što je neophodno.


Kako bi proverili svoja saznanje, novinari su pozvali Đoganija, i on im je potvrdio da je njegova trenutno finansijsko stanje veoma teško.


- Jeste, takva je trenutna situacija i u krizi sam. Tako je to kad se razvedeš, a i ostao sam bez pevačice još u junu, Nemam nikakve prihode. Pozajmio sam 15.000 evra za album svestan sam da je svaki početak težak. Navikao sam ja da ima, pa nema. Dosta pevača nema posla i velika je kriza. Evo, i Anabela mi se žalila da nema posla kao što je bilo pre. Spremam za mesec dana jedan singl i nadam se da će od tada biti posla. Mislim da ću od septembra početi da zarađujem, pa će proći ova kriza u kojoj sam trenutno – rekao je Gagi za "Alo!".

Da je devedesetih godina Gagi Đogani bio jedan od najmoćnih na estradi govori podatak da je u to vreme svojim hitovima žario i palio po diskotekama kako kod nas, tako i preko grane. Nekada je sa grupom "Fanki dži“ i jednim jedinim hitom "Samo u snu" zarađivao neverovatno velike svote novca, a Centar "Sava" je u to vreme bio mali da primi sve njihove fanove.

Može se reći da je "Fanki dži“ najbolje radio kada je Anabela pevala. Prelomni trenutak desio se kada se par razveo, a Bukva počela samostalnu karijeru. Do pre nekoliko meseci, Gagi je koliko- toliko tezgario sa pevačicom Marinom Uzelac, a sada je u potrazi za novom nadom.

2024 © - Vesti online