Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 20.08.2011.
13:06
V. Tasić - Vesti A

Čola u apartmanu od 10.000 evra

Leto se bliži kraju, pa mnogi pevači sumiraju ustiske sa odmora. I dok su Zvezde Granda dva meseca na Crnogorskom primorju pevale za smeštaj, hranu i po neki evro, zvezde su se odmarale u luksuznim letovalištima.

Zbog osmomesečnog kućnog pritvora koji izdržava u svojoj vili na Dedinju, Ceca Ražnatović ovog leta nije okusila slanu, morsku vodu, a bogami nije se okupala ni u sopstvenom bazenu, jer tamo nema domet narukvica oko noge koju nosi. Rashlađuje se u sobi uz hladne napitke, klima uređaj i brojne tuske serije koje prati.

Istrošila se Nata

Nataša Bekvalac ovog leta je potrošila bogastvo za odmor. Sa sestrom Kristinom desetak dana je provela u hotelu Ushuaia, koji je smešten na plaži na Ibici. Ovaj hotel je isključivo za odrasle osobe, nije dozvoljeno dovoditi decu i kućne ljubimce, a smeštaj za deset dana košta, prema zavničnim cenama na sajtu hotela, oko 3.000 evra, dok je cena apartmana i do 5.700 evra. Po povratku sa Ibice Nata je sa ćerkom Hanom otputovala na Sveti Stefan gde je iskeširala 1.400 evra za sedam dana. To joj je bilo malo, pa je s prijateljima otputovala na krstarenje hrvaskim delom Jadranskomg mora. Zato i ne čudi što se priča da je ostala bez para.

Za razliku od pojedinih pevačica koje se samo slikaju ispred luksuznih hotela u inostranstvu i hvale da su tu odmarale, iako nisu nogom kročili ni u hol, Zdravko Čolić se ne voli da priča o odmoru. Da je široke ruke i galantan znaju svi njegovi prijatelji, pa ne štedi ni na odmoru. On se ove godine sa suprugom Sandrom i ćerkama odmarao u luksuznom kompleksu Sani u Grčkoj, na poluostrvu Halkidiki.

Koliko je galantni Čola potrošio nije poznato, jer je u njegov novčanik nemoguće zaviriti, ali sudeći po cenama u Saniju, Čola je dobro ispraznio svoj račun za letovanje. Desetak dana za dve osobe u apartmanu u kojem je odseo pevač, košta 10.000 evra. S obzirom da je sa Čolom bila i porodica, i da u pomenutu cenu ulazi samo doručak, a da su cene hrane i pića inače paprene, dobri poznavaoci prilika u ovom letovalištu kažu da neko ko toliko novca izdvoji samo za smeštaj, ne može da prođe bez još nekoliko hiljada evra za ostalo.

A, za papreni smeštaj u Saniju gost dobija dva kupatila u apartmanu, skupocenu kozmetiku u kupatilu, privatan bazenčić, bašticu kraj mora u koju niko drugi ne može da kroči...


U istom hotelu, ali u nešto skromnijim uslovima, letovao je Aco Pejović sa suprugom i ćerkama. Ipak, on je poprilično uštedeo, jer je u Sani otišao u junu, kada su cene znatno niže nego u sezoni, pa ga je odmor košta između pet i sedam hiljada evra. Lepa Brena uživala je u Kemeru u hotelskom kompleksu Amare dolče vita.

Od vlasnika hotela na korišćenje je dobila apartman, a po cenama u beogradskim turističkim agencijama, ona je za desetak dana boravka iskeširala oko 1.600 evra samo za sebe. Međutim, to joj nije bilo dovoljno, pa je sa suprugom otputovala u hotel "Novi" koji je u vlasništvu Bruna Orešara u Novom Vinodolskom. Ali, pretpostavlja se da smeštaj nisu platili, jer su bili Orešarovi gosti.

Ove godine poprilično se istrošila i Ana Nikolić, koja je čak dva meseca provela u hotelu Maestral u Budvi. Prema cenama na sajtu hotela smeštaj u jednokrevetnoj sobi je između 135 i 206 evra, pa je u tom slučaju Ana za dva meseca iskreširala oko 12. 000 evra. A, ukoliko je zakupila neki od apratmana i to ne naskuplji, onda je to zadovoljstvo koštalo oko 30.000 evra. Koliko je zgodna pevačica zaradila na nastupima u Crnoj Gori nije poznato, ali je cifra sigurno pozamašna ako je već mogla sebi da prišuti dva meseca boravka u Maestralu. Ukoliko je, naravno, ona platila hotel.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Zbogom, Kemo!
Subota 20.08.2011. 19:08
Nije mi jasno kome je stalo da zna koliko je neko platio da ode sa porodicom na odmor?! Ja, ukoliko bih IZ SVAJCARSKE isla u isti hotel u kome je i Cola odsjeo sa porodicom, platila bih sa sve letom oko 1'000.- 1'300.- Evra za 10 dana, i to ALL INCLUSIVE!!! Samo sa doruckom bi me taj LUXUS izasao oko 950.- eura!!! Dali je onda moguce da neko ko putuje na odmor iz Srbije plati 10x vise, a za isti hotel??? Ima li to neke logike??? Masa ljudi danas prvo dodje i obidje fameliju, pa onda preko nasih agencija, za mnogo manje para, ide na ljetovanja u Grcku ili u Crnu Goru, Bugarsku itd. Ne pravite nas tolikim budalama, zaista nije potrebno!
Subota 20.08.2011. 16:58
Сад сам баш видео , ово на другој слици ....чекај мало па то је моја прелепа Брена , ова жена ми сваки пут улепша дан.Богиња чије непролазне лепоте се не могу никад надгледати.Извињавам се јер текст је о Чоли али нисам могао да одолим Брени.За ову жену анђела би и живот свој дао колико је волим , ово најозбиљније мислим !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Subota 20.08.2011. 16:33
Чола је цар и заслужио је све што је стекао.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online