Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 29.07.2011.
13:48
Blic A

Ana Nikolić izazvala bes Hrvata

Popularna pevačica Ana Nikolić, koja već dva meseca živi i radi na Crnogorskom primorju, trebalo bi da 3. avgusta održi koncert u Dubrovniku, na prestižnoj plaži Kopakabana. Ovo je prvi put da će se srpska pevačica, nakon rata, predstaviti publici u ovom delu Hrvatske, i ta vest je naišla na oprečne reakcije. Iako su karte, s jedne strane, gotovo rasprodate, pojedincima se, s druge strane, uopšte ne dopada to što će Ana zapevati u Dalmaciji, te već danima oštro protestuju putem foruma i društvenih mreža.

Anu Nikolić generalno nazivaju "pevaljkom“, koja nikako nije dobrodošla u taj deo domovine, ali su organizatori odlučili da, uprkos svemu, održe koncert.


- Pevaljka ili ne, ovo je vrsta muzike koju su odavno prihvatili u Hrvatskoj, od Zagreba pa sve do Makarske. Pre dve godine u ovom delu je nastupio i Saša Matić, takođe srpski pevač. Ovo nema nikakve veze sa svima nama dobro poznatom prošlošću i svim ostalim tragedijama koje su uzrokovane. Ona je tu radi imena i pesama s kojima se proslavila, a ne radi državljanstva - saopštio je organizator koncerta za "Dubrovački vjesnik“ i naveo da cena ulaznice za Anin spektakl iznosi 70 kuna (10 evra).

I dok se zbog njenog koncerta u Dubrovniku digla velika prašina, Ana uživa u svim čarima Crne Gore. Ona, kako saznaje "Blic", tamo nije sama, već joj društvo pravi ruski biznismen koji joj se već mesecima udvara.


Naime, Ana je bogatog Rusa upoznala početkom ove godine, dok je još bila u vezi sa bivšim dečkom, čije je ime krila od javnosti (poznato je da je poreklom iz Crne Gore), a s kojim je raskinula pre početka letnje sezone. Pošto je u vreme, kada je Rus poželeo da bude njegova devojka, ona imala dečka, ostala je imuna na ta udvaranja. Međutim, on je u svojim namerama bio uporan, mesecima je dolazio na njene nastupe u većim gradovima (gotovo uvek privatnim avionom) i sada, kada je ponovo solo, došlo je negovih pet minuta.

Ana je u Crnoj Gori na dva meseca iznajmila apartman u hotelu "Maestral“, a ruski biznismen se upravo zbog nje iz "Splendida“ preselio u taj objekat. Svako jutro su zajedno pili kaficu, i Rus je činio sve da joj se približi. Još ranjiva zbog raskida, Ana je malo pomalo padala, pa su pre nekoliko dana viđeni na jednoj privatnoj plaži, potom na večeri, a onda i kako zajedno ulaze na skupocenu jahtu.


- Ana je trenutno emotivno ranjiva zbog raskida i u početku uopšte nije želela da se druži s Rusom. Ipak, kao ženi koja je završila veliku emotivnu priču, veoma joj prija njegovo prisustvo, komplimenti i pažnja, tako da je odlučila da se, zasad, druži s njim. Nije isključeno da će se iz prijateljstva roditi ljubav. To se nikada ne zna - kaže Anina drugarica.


S obzirom na ot da Ana u Crnoj Gori ima ugovorene nastupe do 6. avgusta, Rus svakako ima vremena da osvoji njeno srce. Možda će posle zajedno na neku egzotičnu destinaciju, jer ova fatalna pevačica planira da se od 15. avgusta pa do kraja septembra odmara "negde daleko“ .

POVEZANE VESTI

Petak 29.07.2011. 14:32
Ujaci nikako da se oslobode svoje bolesne mrznje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online