Petak 29.07.2011.
13:48
Blic

Ana Nikolić izazvala bes Hrvata

Anu Nikolić generalno nazivaju "pevaljkom“, koja nikako nije dobrodošla u taj deo domovine, ali su organizatori odlučili da, uprkos svemu, održe koncert.


- Pevaljka ili ne, ovo je vrsta muzike koju su odavno prihvatili u Hrvatskoj, od Zagreba pa sve do Makarske. Pre dve godine u ovom delu je nastupio i Saša Matić, takođe srpski pevač. Ovo nema nikakve veze sa svima nama dobro poznatom prošlošću i svim ostalim tragedijama koje su uzrokovane. Ona je tu radi imena i pesama s kojima se proslavila, a ne radi državljanstva - saopštio je organizator koncerta za "Dubrovački vjesnik“ i naveo da cena ulaznice za Anin spektakl iznosi 70 kuna (10 evra).

I dok se zbog njenog koncerta u Dubrovniku digla velika prašina, Ana uživa u svim čarima Crne Gore. Ona, kako saznaje "Blic", tamo nije sama, već joj društvo pravi ruski biznismen koji joj se već mesecima udvara.


Naime, Ana je bogatog Rusa upoznala početkom ove godine, dok je još bila u vezi sa bivšim dečkom, čije je ime krila od javnosti (poznato je da je poreklom iz Crne Gore), a s kojim je raskinula pre početka letnje sezone. Pošto je u vreme, kada je Rus poželeo da bude njegova devojka, ona imala dečka, ostala je imuna na ta udvaranja. Međutim, on je u svojim namerama bio uporan, mesecima je dolazio na njene nastupe u većim gradovima (gotovo uvek privatnim avionom) i sada, kada je ponovo solo, došlo je negovih pet minuta.

Ana je u Crnoj Gori na dva meseca iznajmila apartman u hotelu "Maestral“, a ruski biznismen se upravo zbog nje iz "Splendida“ preselio u taj objekat. Svako jutro su zajedno pili kaficu, i Rus je činio sve da joj se približi. Još ranjiva zbog raskida, Ana je malo pomalo padala, pa su pre nekoliko dana viđeni na jednoj privatnoj plaži, potom na večeri, a onda i kako zajedno ulaze na skupocenu jahtu.


- Ana je trenutno emotivno ranjiva zbog raskida i u početku uopšte nije želela da se druži s Rusom. Ipak, kao ženi koja je završila veliku emotivnu priču, veoma joj prija njegovo prisustvo, komplimenti i pažnja, tako da je odlučila da se, zasad, druži s njim. Nije isključeno da će se iz prijateljstva roditi ljubav. To se nikada ne zna - kaže Anina drugarica.


S obzirom na ot da Ana u Crnoj Gori ima ugovorene nastupe do 6. avgusta, Rus svakako ima vremena da osvoji njeno srce. Možda će posle zajedno na neku egzotičnu destinaciju, jer ova fatalna pevačica planira da se od 15. avgusta pa do kraja septembra odmara "negde daleko“ .

2024 © - Vesti online