Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 13.07.2011.
16:09
V. Tasić - Vesti A

Vesna na mukama posle skidanja sala

Vesna Zmijanac (54) godinama je odbijala da ode na podmlađivanje kod plastičnog hirurga, ali kada je jednom legla na operacioni sto poželela je da to učini opet. Što je zamislila to je sprovela u delo, ali nije sve išlo onako kako je planirala, pa ovu intervenciju krije i od najbližih prijatelja.

Neću da pričam: Vesna Zmijanac

Naime, posle oporavka od zatezanja kože lica i vrata, te korekcije podbratka liposukcijom, koju je sa ponosom slikala i tokom same intervencije, Vesna je prezadovoljna rezultatima rešila da koriguje i ostale delove tela. Umorna od iscrpljujućih dijeta koje nisu davale rezultate kakve je želela, ponovo je potražila pomoć kod plastičnih hirurga.

Na poznatoj beogradskoj klinici na kojoj joj je urađen fejslifting, uradila je lipolizu i oslobodila se sala na stomaku. Ali, njene muke tek tada su počele. Za razliku od prve estetske hirurške intervencije o kojoj je rado pričala na sav glas i koju je lako podnela, ovaj put bilo je sasvim drugačije. Na hirurškom stolu je pevačica provela sedam i po sati, dva sata više nego prvi put...

A, onda je usledio postoperativni tok kakav nije mogla ni da zamisli u najgorim snovima. Uprkos upozorenjima lekara da će ovog puta biti mnogo teže, Vesna nije mogla ni da pretpostavi da će danima biti "prikovana" za krevet i da će joj svaki pokret predstavljati bol. Pošto se oslobodila sala, po rečima malobrojnih prijatelja kojima se poverila, danima je bila žuta kao vosak. Pune dve nedelje nije mogla da ustene iz kreveta, niti da duže stoji na nogama, a svaki odlazak do toaleta je bio nesnosno mučenje.

Struk i stomak se nisu ni nazirali od mnoštva zavoja kojima je bila obmotana. Da nije bilo njenog četrnaest godina mlađeg partnera Željka Rstića, teško da bi i posle dve nedelje mogla da stane na noge. Kako tvrde njeni bliski prijatelji, muke koje su je snašle posle ove intervencije ne bi poželela ni najvećim dušmanima! Da je znala, kako kaže, šta je čeka nikada ne bi pristala na operaciju i ponosno bi šetala salce oko stuka.


- Da vam pričam o operaciji? Pričala sam bezbroj puta o fejsliftingu, to i vrapci na grani znaju... A, mislite na lipolizu koja me je oslobodila sala na stomaku? Ma, nema tu šta da se priča. Posle prve operacije, koja je bila fantastična, ovo drugo... ma nije važno. Šta da vam kažem, skidanje sala sa stomaka je bilo kao da se mali Perica igrao! Neću da pričam o tome - rekla je Vesna Zmijanac kada smo je pozvali da nam ispriča svoje iskustvo nakon ove druge operacije.

Očigledno da odlazak kod estetskog hirurga želi da zaboravi što pre, a mi priču objavljujemo kao mogući putokaz za one koji se odluče za ovaku vrstu intervencije.
 

Mlađa 15 godina

Posle fejsliftinga koji je uradila krajem februara ove godine Vesna nije krila koliko je srećna jer je sa lica "izbrisala" bore i izgleda mlađa bar 15 godina.
- Pogledala sam se u ogledalo i videla ženu koja neverovatno podseća na mene. Priznajem da se osećam sigurnije, lepše i srećnije kada mi ljudi kažu da izgledam mlađe - pričala je pre nekoliko meseci Vesna, koja je ohrabrena ovom promenom i odlučila da ponovo legne na sto. Samo što se drugi put provela kao bos po trnju.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.07.2011. 21:36
A da je partner negdje tvojih godina, ili nesto stariji, nebi ti palo na pamet da se zatezes da bi se osjecala sigurnijom i zenstvenijom!!! Za brdo para danas je svasta moguce... Jedino jos niko nije pronasao tajni recept kako da umanjimo brojku koju nosimo na ledjima, u glavi, kostima i svim ostalim organima! A te brojke ponekad imaju nevjerovatnu snagu, kako na psihu, tako i na nas vanjski izgled! Zenstvenost, bar po mom licnom misljenju se ne ogleda toliko u izgledu tijela, koliko u ponasanju osobe, njenom mladalackom duhu, njenom vjecito prisutnom osmijehu na licu!
Četvrtak 14.07.2011. 10:21
kad bi moglo od babe da se napravi devojka
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online