Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 01.07.2011.
14:08
V. Tasić - Vesti A

Karleuša uterala strah u kosti koleginicama

Do pre nekoliko meseci glavno obeležje srpskih pevačica bile su bujne, silikonske grudi i napućena usta puna kolagena.

PROGOVORILA O PROBLEMIMA: Jelena Karleuša

 Međutim, posle brojnih zdravstvenih problema koje su imale sa silikonima, sve više je onih koje se vraćaju prirodnom izgledu. Prva koja je izvadila silikone iz grudi bila je Stoja, a odnedavno i Jelena Karleuša, koja je imala tešku operaciju grudi zbog problema sa silikonima, pedagoški poručuje mladim devojkama da to ne čine.

Olaki odlazak kod estetskog hirurga koji bi nadogradio ono što majka priroda nije dala više nije u modi na estradi, pa ako se nastavi ovaj trend ordinacije estetskih hirurga će opusteti bar kada su pevačice u pitanju.


Mina Kostić, koja je još pre pre rođenja ćerkice Anastasije trebalo da ode na "remont" silikonskog poprsja, o tome više neće ni da zucne. Kao ni Zlata Petrović, koja je pre nekoliko godina bezuspešno pokušala da se liposukcijom oslobodi celulita na butinama. Operacija joj je zagorčala život, toliko je bila razočarana i besna da ni najbliže prijateljice ne smeju da joj spomenu nemili događaj. Mnoge mlade pevačice koje su doskora patile za bujnim, silikonskim grudima definitivno su odustale od odlaska pod nož.
 

NE ŽELI NI DA ČUJE ZA OPERACIJE: Zlata Petrović

- I dalje sam bez silikona! Uspela sam da se izborim sa navaljivanjem okoline da uvećam poprsje i ponosna sam zbog toga. Da je Bog hteo da imam veće grudi, dao bi mi ih. Da vam ne pričam kakvih sam se strahota o silikonima naslušala. Ova poslednja, Karleušina priča uterala mi je strah u kosti za ceo život. Nekoliko puta sam bila na korak od operacije, ali su mi sjajni hirurzi, kojima nije bilo najvažnije da mi samo uzmu pare, rekli: "Nemoj ako ne moraš!" A, eto, sad su i velike svetske zvezde krenule da vade silikone i da se vraćaju prirodnom izgledu - kaže Jadranka Barjaktarović. Nju podržavaju i Radmila Manojlović i Milica Todorović, koje su posle mnogo premišljanja ipak odlučile da zadrže prirodne obline.
- Nisam imala hrabrosti i hvala bogu da

Završila sa operacijama: Suzana Mančić

je tako. Kad čujem šta se sve dešava i koliko je takva operacija ipak opasna, sledim se od straha - iskrena je Milica Todorović. Ona priznaje da bi u trenutku slabosti možda i poklekla da uz nju nije njen momak i kompozitor Rade Kovačević, koji za njenu ugradnju silikona neće ni da čuje. Mnogi su pokušali i Radu Manojlović da nagovore da uveća grudi, ali je ona ipak odolela iskušenju, posebno što njenom dečku Milanu Stankoviću uopšte nije stalo da ima devojku sa bujnim grudima. Jedna od "pionirki" u korišćenju usluga plastičnih hirurga, Suzana Mančić, koja hirurške intervencije na svom telu nikada nije krila (operisala je nos, ugradila u grudi silikone, liposukcijom skidala celulit...) više o tome neće da priča.
- Znate šta, muka mi je od priča o silikonima u zadnjicama, prednjicama, usnama i ko zna gde sve još... Dosta, bre, više! - revoltirano kaže Suzana.

Olja opet ima prirodne usne


Kada je nedavno voditeljka Olja Crnogorac vratila prirodan izgled usana, koje više ne izgledaju kao da je "poljubila peglu", mnogi su ostali u čudu. Ipak, silikone iz grudi nije izvadila, za sada.


- Shvatila sam da sve te plastične operacije samo u početku učine ženu zadovoljnom i zato apelujem na sve mlade devojke da dobro razmisle pre nego što požele da uz pomoć estetskih hirurga promene nešto na svom licu ili telu - poručuje Olja, doskora najvatreniji pobornik plastičnih operacija.

POVEZANE VESTI

Petak 01.07.2011. 16:28
Mislio sam da ovim plastikarama nikada neće doći iz dupeta u glavu! Sad kada povade silikone, ići će redom po torok šou emisijama da se hvale kako su smršale!
Ponedeljak 11.07.2011. 15:15
sve lazu,pola njih sam videla uzivo,pricaju protiv plastike jer se plase konkurencije hahaha.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online