Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 28.05.2011.
12:46
Alo A

Sud Firčiju oduzeo pasoš

Posle Maje Nikolić i Miloša Bojanića, istražni sudija u Palati pravde ovih dana saslušao je i Ivana Fecea Firčija, protiv koga je pokrenut krivični postupak zbog sumnje da je vređao srpski narod.

Posle Maje Nikolić i Miloša Bojanića, sud saslušao i Firčija
 

Naime, kako "Alo!“ saznaje, nakon što su njegove "kolege“ iz rijalitija, optužene zbog uvrede Jevreja, ispričale pred sudijom da je i Firči koristio govor mržnje, pokrenut je postupak i protiv novosadskog muzičara i odlučeno je da mu se oduzme pasoš na određeno vreme.

- Posle hajke zbog optužnice protiv Miloša Bojanića i Maje Nikolić, došao je red i na Firčija. Mislim da bi se izvukao da Maja na sudu nije ispričala da je pred kamerama vređao srpsku decu i narod. Ključna rečenica koju je Nikolićeva navela sudiji i zbog koje je muzičar završio na sudu bila je: "Svu srpsku decu nabijem na svoj masni, mađarski ku*ac!“ - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da se muzičar ne plaši zbog postupka koji je pokrenut protiv njega, ali da se iznervirao zbog oduzimanja pasoša.

- Firči se odazvao sudskom pozivu i pojavio se u Palati pravde pred istražnim sudijom. Nisam upoznat sa detaljima njegovog iskaza, ali znam da mu je privremeno oduzet pasoš dok ne bude okončan istražni postupak. Verujem da će se sve to srediti i da posledice neće biti toliko teške - komentariše izvor, koji je želeo da ostane anoniman.


- Ništa o tome ne znam i nije tačno - rekao je Ivan, dok je portparol Republičkog javnog tužilaštva dao malo detaljnije informacije.

- Prošlo je samo nedelju dana otkad smo pokrenuli taj postupak. Sačekajte još malo, taj slučaj se i dalje istražuje - izjavio je Tomo Zorić.

Podsećanja radi, pevačica Maja Nikolić i Miloš Bojanić su pred nadležnim organima odgovarali za uvrede jevrejskog naroda i tada poricali reči koje su im "stavili u usta“ i iskoristili priliku da optuže pred sudijom Ivana Fecea Firčija.

POVEZANE VESTI

Subota 28.05.2011. 13:09
Taj propali bubnjar Indijanac Firci treba da odgovara za bljuvotine koje je izgovorio. Izvinjavam se Indijancima.
Subota 28.05.2011. 19:35
NIKO NJEMU NECE NISTA......JOS UVEK JE NORMALNO DA SE SRBI VREDJAJU....NAZALOST!!!!!!!!!!!
Nedelja 29.05.2011. 11:48
Kakva država takav i sud koji uzima za ozbiljno tipično ulične konvencije reda rekla-kazala! Ako je sud prvo dvoje izveo pred lice "pravde" na osnovu njihovih iskaza, izrečenih u rijalitiju,dajte da nađemo onda i snimak gde Firči kaže to što kaže,pa ako je tačno hajde da ga onda svi mi redom nabijemo na naš debeli srpski kurac,a ne da pravimo sprdnju od suda,nacionalnih osećanja i pasoša!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online