Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 19.05.2011.
04:14
Alo! A

Bojanić: Firčija treba da osude!

Nakon što su uspeli da izazovu reakciju tužilaštva, koje se sada bavi psovkama Ivana Fecea Firčija izrečenim u rijalitiju “Farma“ na račun srpske dece, Maja Nikolić i Miloš Bojanić pozdravili su ovaj poduhvat.

Miloš Bojanić (desno) ne gaji nikakve simpatije prema Firčiju
 

Pošto su “naterali vodu na svoju vodenicu“, pevači su za beogradski “Alo!“ istakli da bi Firči trebalo da bude osuđen zbog svojih izjava, kao i da je njegova psovka mnogo malignija od njihovih izjava koje, kako oni ističu, nisu ni bile usmerene na čitav jevrejski narod.


- Ja sam pred istražnim sudijom spomenuo izjave Ivana Fecea Firčija, a to je čuo i tužilac. Tužilaštvo je naselo na Majinu i moju priču i upecali su se, a svesno su prevideli Firčijeve izjave. Tužilaštvo bi dobilo priznanje kada bi Firči bio osuđen. Iskren da budem, ja bih voleo da se to dogodi - izjavio je Miloš Bojanić.

Pevačica Maja Nikolić tvrdi da je ovaj slučaj odavno trebalo da bude predmet interesovanja tužilaštva:


- Istražni postupak u slučaju Ivana Fecea je očekivan, žao mi je samo što nije ranije pokrenut. Smatram da bi on trebalo da bude osuđen za primer - tvrdi Nikolićeva, koja je, podsećanja radi, pred istražnim sudijom zapitala zbog čega Firči nije optužen.

- Zanimalo me je zašto nije podignuta tužba protiv Firčija kada je rekao da će svu srpsku decu da nabije na svoj masni, mađarski ku*ac? Rekao je i da ceo Novi Sad smrdi zbog Bosanaca, pa zašto ga niko nije tužio tada ili kada je odbio da nosi srpsku narodnu nošnju - u ponedeljak je otkrila Maja na saslušanju, dok popularni Braćala ističe da su reči koje je izrekao nekadašnji bubnjar EKV-a mnogo opasnije od onih zbog kojih je on procesuiran.


- To što je Firči rekao za srpsku decu je mnogo žešće i opasnije jer on živi ovde. Osim toga, sve vam je jasno kada vam kažem da je on triput odbio da obuče srpsku narodnu nošnju. To je čovek koji seje mržnju - istakao je Bojanić za “Alo!“.
 

RRA: Zbog ispada u “Farmi“, pokrenut je postupak!

Ekspresna reakcija Republičke radiodifuzne agencije posle razgovora Maje Nikolić i Miloša Bojanića sada iznenađuje budući da nakon izjave Ivana Fecea Firčija u rijalitiju “Farma“ ova institucija nije reagovala. Međutim, iz RRA tvrde da je nakon ove druge sezone rijalitija “Farma“ protiv Televizije “Pink“ pokrenut postupak.

- Televizija “Pink“ je pozivana na izjašnjenje nekoliko puta u toku druge sezone rijalitija “Farma“. Pokrenut je i postupak, ali nisam siguran da li konkretno zbog slučaja Ivana Fecea Firčija. Ono u šta sam siguran jeste da smo reagovali- tvrdi Srboljub Bogdanović, portparol RRA, koji se ne seća izjava Ivana Fecea Firčija, ali se odlično seća razgovora Maje Nikolić i Miloša Bojanića u “Dvoru“.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.05.2011. 09:27
Glupi Srbi! Kad neko Srbinu je... majku javno na tv ili psuje po svemu srpskom pa cak i deci to Srbija shvata kao demonkratiju! A kad oce Srbin nekome da opsuje nesto onda se odma jave kandicka,tadici, tuzilastvo i slicni da mu prete sankcijama jer je to govor mrznje itd GLUPI SRBI STA DRUGO DA KAZEM!!! Firci ako citas ovo ako te ikada sretnem ima da ti i oca i majku zavijem u crno!!!
Četvrtak 19.05.2011. 07:08
Kakvim se sve bedacima poklanja pažnja u štampi. Sramota!
Četvrtak 19.05.2011. 12:30
Taj propali bubnjar Indijanac Firci ucescem u Farmi zaradio je prilicnu sumu novca. A sve dok je,za vreme boravka tamo,psovao drzavu Srbiju i srpsku decu. To je njegova zahvalnost. Naravno da treba da ga osude i to na visegodisnju zatvorsku kaznu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online