Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 15.05.2011.
05:08
Alo A

Katarina pije, Saša Popović plaća

"Osveta je slatka“ moto je pobednice rijalitija "Farma“ Katarine Živković, koja se pre izvesnog vremena osvetila svom meceni Saši Popoviću, vlasniku „Granda“, napravivši dug u kafani Zorice Marković od 90.000 dinara na njegov račun.

Izvela društvo u kafanu, a ceh od 90.000 dinara stavila na račun Saše Popovića
 

Kako saznaje "Alo!“, Popović je svojoj zvezdi "Granda“ nakon pobede u "Farmi“ i novčane nagrade od 100.000 evra rekao da za te pare može samo da snimi album, ali ne i da dobije stan kao što je zamislila, što je nju prilično razbesnelo.

- Posle pobede u "Farmi 3“ Katarina je imala sastanak sa direktorom "Granda“, Sašom Popovićem, sa kojim se dogovarala kako će da uloži novac od nagrade. Od 100.000 evra, koliko je osvojila, ona je zahtevala album i stan, na šta joj je Popović rekao da je to nemoguće. Predložio joj je da te pare uloži u album koji inače nije jeftin, a da na stan zaboravi, što je nju razbesnelo - priča za "Alo!“ izvor blizak pevačici i direktoru "Granda“, koji dodaje da se Leskovčanka na besu nije zaustavila, već je odlučila i da se osveti svom direktoru, i to u kafani Zorice Marković, gde je napravila žurku na račun Saše Popovića.

Zorica Marković: Kaća pravi velike račune!


Gazdarica čuvene kafane u kojoj je Katarina napravila ceh od 90.000 dinara kaže za „Alo!“ da je nabusita Leskovčanka čest gost, ali da i svoje račune sama plaća:


- Devojka je čest gost kod mene i kad god je dolazila, sama je plaćala svoje račune. Često ume da dovede društvo i da se baš lepo zabavi, nisam imala problema s njom što se tiče plaćanja - tvrdi Markovićeva.

- Posle sastanka sa Popovićem, Kaća je poludela i odlučila da se sa društvom proveseli kod Markovićeve, gde je čest gost. Posle jedne pijanke koja je Živkovićevu koštala 90.000 dinara, ona je odlučila da taj ceh stavi na Sašino ime. Direktora "Granda“ je već iste večeri zbog ovog duga pozvala Zorica Marković i saopštila mu iznos koji je njegova pulenka napravila na njegov račun, što ga je razbesnelo. Sutradan je Kaću pozvao na sastanak na kom joj je skrenuo pažnju na njeno bahato ponašanje i rekao joj da prestane da razvlači svoj ljubavni život po novinama i da eksponira Branislava Jankovića. Takođe joj je rekao da račun od 90.000 dinara ne bi oprostio ni većim zvezdama, a kamoli njoj, koja trenutno nema puno nastupa - priča sagovornik lista.
 

Katarina Živković potvrdila je samo sastanke sa svojim direktorom.
 

- Ma to je smešna priča. Ja jesam imala sastanak sa direktorom, ali on je toliko korektan čovek i rekao mi je da sa svojim novcem mogu da radim šta želim. Što se tiče računa, umem ja da potrošim i više za veče - izjavila je Živkovićeva.

POVEZANE VESTI

Nedelja 15.05.2011. 12:34
mora da je i ovu lujku Kene finansirao.....cuj ume da potrosi i vise za vece....
Nedelja 15.05.2011. 19:21
Za 100 000 evra i album i stan? Nerealna si,devojcice!
Nedelja 15.05.2011. 19:21
Za 100 000 evra i album i stan? Nerealna si,devojcice!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online