Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.05.2011.
15:07
V. Tasić - Vesti A

Seka 'vata decu po Africi

Ivan Gavrilović (42) na sve načine pokušava da povrati pevačku karijeru, ide po rijalitijima, opliće po kolegama, ali bez previše uspeha. Poslednje učešće u rijaliti šou-programu Parovi sa suprugom Marinom skupo ga je koštalo, pa sada svi na estradi pričaju kako živi u bedi i siromaštvu.

Izbrukala me žena: Ivan Gavrilović u rijalitiju Parovi
 

- Moja Marina je skroz blesava! Zahvaljujući njoj, ispadosmo neki jadni Indijanci koji nemaju 'leba da jedu. Rastorokala se pred kamerama kao neka baba koja kuka komšinici. Lepo sam joj rekao: "Alo, budalo, nemoj da lupaš pred kamerama!" Da sam znao kakva će da bude, ne bih ušao sa njom u Parove. Živimo, brate, kao svi drugi. Nismo sirotinja, ali nismo ni bogataši. Imamo para da platimo račune, zadovoljavamo se sitnim stvarima i ne glumim ludilo - tvrdi Ivan.
 

Ko na estradi "glumi ludilo"?


- Mnogi, jer misle da će biti veće zvezde ako više lupetaju. Eto, moja drugarica Seka Aleksić je skroz prolupala. Priča kako ide u Ganu da usvoji dete. Na šta to liči? Drugarica mi je, gotivim je, ali to glumatanje džet-seta je skroz seljačka, primitivna priča. Kao da u Srbiji nema napuštene dece, pa moraju da se 'vataju po Africi.
 

Ne pominji Marinka

 

Da li ste izgladili odnose sa Rokvićima pošto ste sa Marinkom imali fizički okršaj pre nekoliko godina?


- Ma kakvi Rokvići, uopšte me ne interesuju. Ovaj mali Nikola ima super glas, svaka mu čast, nemam ništa protiv njega, ali Marinka ne mogu da smislim i nemoj da mi ga pominješ - iskren je Gavrilović.

A ko se na estradi drogira?


- Znaš šta - ja sam najveća budala na estradi jer otvoreno pričam o svemu. Ali, sad da navodim imena... Činjenica je da su zbog krize mnogi morali da prestanu da se drogiraju jer nemaju para. Drogiranje je mnogo skupa rabota. Vidite kako mnogi na estradi samo što ne ujedaju. Šta mislite, od čega je to? Kriziraju jer nemaju para za drogu, zato mislim da se broj narkomana smanjio.
 

Priča se da ste bili uz Acu Lukasa kada je krenuo stranputicom?


- Nije tačno! Lukas je moj stari drugar. Nas dvojica smo svirali zajedno kada smo imali po 17 godina. Aca, Šćepa i ja smo imali grupu Katja. Aca je svirao klavijature, Šćepa gitaru, a ja sam pevao. Pravili smo ludilo po školama. Lukas je bio neporočan momak, kao i nas dvojica. Pojma nemam šta se kasnije sa njim dešavalo, ali verujem kada kaže da je s tim prestao. Baš se ugojio, a ugojeni narkoman ne postoji!
 

Nude li vam drogu na nastupima?


- Sve ređe, em je skupo, em su mnogi čuli kako reagujem. Pročula se priča da sam nokautirao nekoliko njih kada su hteli da me "počaste". Mene su keva i ćale u detinjstvu toliko naplašili da mi i danas padmne mrak na oči kad se droga spomene. Prvi slučaj side u Beogradu je bio na deset metara od mene. Gledao sam komšiju narkomana kako umire i ta slika mi se urezala u svest za sva vremena. Estradom kruži priča kako se drogiraju Džej i Sinan. Moj drug Džeki jeste malo otkačio, ali se nadam da je to od pića. Bio bih očajan kada bi te priče bile tačne i nadam se da nisu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online