Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 30.05.2015.
09:39
V. Tasić - Vesti A

Estrada u paklu droge

Estrada ne prestaje da bruji o aferi sa kokainom u kojoj se u glavnoj ulozi našao vaterpolista Nikola Rađen. Mnogi i dalje ne mogu da poveruju u priču da je vrhunski sportista ugrozio svoju karijeru, svoj brak i egzistenciju svoje dece zbog kokaina.

Fonet/A. L.
Podrška suprugu: Ana i Nikola Rađen

Proslavljeni vaterpolista je priznao svoju grešku i od tada se ne oglašava. Većina kolega njegove supruge Ane Kokić je krajnje uzdržana kada je reč o ovoj priči. Seka Aleksić je koleginici dala podršku uz konstataciju da svaki čovek ima pravo da se iskreno pokaje i da je hrišćanski praštati.

- Nikola je javno priznao da je pogrešio i rekao da bi voleo da može da vrati vreme i da sve ponovo bude kao pre. Stojim uz Anu i Nikolu kao prijatelj i kao koleginica. Ne podržavam korišćenje narkotika. Ali, ako neko iskonski želi da se promeni, treba ga podržati - kaže Seka.

Tvrdoglavi Džej

Z. K. Munja

Prijatelji Džeja Ramadanovskog godinama pokušavaju da ga prizovu pameti i nateraju da se leči od zavisnosti. Ali, uzalud. Iako mu je zdravlje ozbiljno ugroženo, Džej na lečenje ne pristaje, a poludi kad mu neko spomene reč narkoman, iako priznaje da nema toga što nije probao.

Ostali uglavnom ćute, jer ne znaju šta da kažu. Najmudrije je ćutati i svoje mišljenje zadržati za sebe.

Ako Rađena podrže, može se zaključiti da podržavaju korišćenje narkotika. Ako kažu koju reč protiv njega, staju na muku koleginici, kojoj ne bi da se zameraju.

Čak ni Aca Lukas, koji je godinama otvoreno govorio o svom poroku i borbi sa njim, kaže da nema komentar na ono što se dešava proslavljenom sportisti.

Kako komentarišu mnogi, to što je droga ušla i u sport, koji se smatra najčistijim delom društva, znak je da je đavo odneo šalu. Na estradi je situacija odavno alarmantna po tom pitanju.

Među raspevanima je sve više konzumenata narkotika, koji više ne mogu bez kokaina, marihuane, heroina. Droga je dostupnija nego ikada. Samo, to nije tema o kojoj se rado javno govori. Jer, prozivanje menadžera, kolega ili vlasnika lokala može zatvoriti mnoga vrata.

Kako nam je nedavno pričao jedan pevač, moleći da mu ne spominjemo ime da ne bi imao problema, nije ni čudo što neki pevači nemaju posla. Jer, prečesto su na tezge dolazili odvaljeni od droge pa gazde nisu znale šta sa njima da rade. Nekada su junaci ovakvih priča bili neposlušni, razbarušeni rokeri. A onda su to postali i folkeri, koji su se nekada samo opijali po kafanama.

Z. K. Munja
Znao gde je granica: Milić Vukašinović

Po estradi kruži šaljiva priča o tome kako je drogiranje narodnjaka, pocipeljavanje opanaka! Milić Vukašinović kaže da je posle rata, u inostranstvu, sretao mnoge narodnjake koji su ga pitali hoće li i on malo!

- A ja, iako nisam naivan, pojma nisam imao da se i narodnjaci drogiraju. Bio sam šokiran. Naravno da sam i ja probao, ali sam znao gde je granica i nisam postao narkoman - kaže Milić.
Sličnu priču, o iskustvu sa kokainom, koje je imala na početku karijere, javno je ispričala i Vesna Zmijanac, dodajući da je i ona znala kada da stane. Ali, zato nije znala kada da stane sa alkoholom. Kao ni Milić, koji se od ovog poroka lečio.



 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online