Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 12.01.2011.
15:49
Vestionline A

Slavko ne žali za Severinom

Slavko i Severina prekinuli su veridbu jer je on navodno puno „švrljao“. Pevačica se fatalno zaljubila u bogatog Milana Popovića samo da bi se osvetila bivšem vereniku jer je povredio.

Severina i Slavko uživali u ljubavi

Severina je Slavka Šajinovića ostavila jer se zaljubila u Milana Popovića (45), a svega nekoliko dana nakon objave raskida Slavka su fotografisali u društvu druge devojke.


Sa Severinom, Slavko je bio od leta 2008. i verenili su se. Njihov raskid krajem prošle godine je mnoge iznenadio. Mnogi su ga žalili, ali u stvari Severina je bila ta koja je povređena u njihovoj vezi, pišu neke novine.


Riječani koji poznaju Slavka tvrde da mu je veza sa Severinom već duže vreme bila u krizi i da su ga često viđali u društvu drugih djevojaka, dok je njegova sada bivša verenica radila.


Navodno, ona je to saznala i insistirala na češćim druženjima i zajedničkim izlascima kojima je htela da pokaže kako je u njihovoj vezi sve u najboljem redu. Isti izvori tvrde da je Severinina veza s Milanom čista osveta Slavku.

Severinina nova ljubav: Milan Popović


Priča se da je sada Šajinović u vezi s Rijačankom Ivom Trkovnik Lešić, s kojom su ga videli u jednom trgovačkom centru nedugo pošto je Severina objavila da su raskinuli.


On sam priču o raskidu sa bivšom verenicom ne želi da komentariše, tek je kratko rekao kako samo dvoje ljudi, i njegovi najbolji prijatelji koje naziva samurajima, znaju što se među njima dogodilo.


Dodao je kako nakon prekida sa Severinom nije na šteti i ne misli da napada novinare zbog njihovih tekstova jer to čine ljudi koji se osećaju krivim.

POVEZANE VESTI

Sreda 12.01.2011. 16:08
Pogledajte komentare hrvata u njihovim časopisima i sajtovima (večernji list.hr...) što se tiče te idile ! Smešno ! Luduju ne samo zbog Severine, nego i zbog Kesovije i Prosinečkog ...! Interesantno.
Četvrtak 13.01.2011. 00:44
Evo par hrvatskih komentara u Večernjom listu : "Srbi rasturiše cijelu našu estradu. Naše svetice se ne štede po Beogradu. Svaka čast Srbima,šire bratstvo i jedinstvo!" "Ma ona je obicna ku***. Zar nije bilo dovoljno muskaraca u HR nego je bas za Srbendu da ide. Sramota!" "Sve najatraktivnije HRVATICE odu nama sa Srbima! Znaći, ima nešto u tome sigurno je tooooo! Bolji su frajeri, šta got vi pisali i vrijedjali..." "E SRBI,SRBI bas nemate dusu " "To su malene fufice, male kurvice koje prikrivaju svoj osmeh Hrvatstvom. To su curice koje normalan decko u Hrvatskoj nece i ne zeli, pa beze nekim Srbima, Amerima ili Svabama Hrvatska takve curke ne treba, to je djubrivo Hrvatskog drustva"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online