Sreda 12.01.2011.
15:49
Vestionline

Slavko ne žali za Severinom

Severina i Slavko uživali u ljubavi

Severina je Slavka Šajinovića ostavila jer se zaljubila u Milana Popovića (45), a svega nekoliko dana nakon objave raskida Slavka su fotografisali u društvu druge devojke.


Sa Severinom, Slavko je bio od leta 2008. i verenili su se. Njihov raskid krajem prošle godine je mnoge iznenadio. Mnogi su ga žalili, ali u stvari Severina je bila ta koja je povređena u njihovoj vezi, pišu neke novine.


Riječani koji poznaju Slavka tvrde da mu je veza sa Severinom već duže vreme bila u krizi i da su ga često viđali u društvu drugih djevojaka, dok je njegova sada bivša verenica radila.


Navodno, ona je to saznala i insistirala na češćim druženjima i zajedničkim izlascima kojima je htela da pokaže kako je u njihovoj vezi sve u najboljem redu. Isti izvori tvrde da je Severinina veza s Milanom čista osveta Slavku.

Severinina nova ljubav: Milan Popović


Priča se da je sada Šajinović u vezi s Rijačankom Ivom Trkovnik Lešić, s kojom su ga videli u jednom trgovačkom centru nedugo pošto je Severina objavila da su raskinuli.


On sam priču o raskidu sa bivšom verenicom ne želi da komentariše, tek je kratko rekao kako samo dvoje ljudi, i njegovi najbolji prijatelji koje naziva samurajima, znaju što se među njima dogodilo.


Dodao je kako nakon prekida sa Severinom nije na šteti i ne misli da napada novinare zbog njihovih tekstova jer to čine ljudi koji se osećaju krivim.

2024 © - Vesti online