Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 03.01.2011.
07:42
scandal.rs A

Tozovac izgrdio Breninog sina

Na snimanju spleta Grandovih novogodišnjih pesama vrvelo je od pevača i posmatrača, ali takav kreativni haos nekima je i smetao. Na primer, Predragu Živkoviću Tozovcu, koji je Breninom najmlađem sinu, živahnom dečaku koji obožava Grandove emisije, održao lekciju.

Tražio poštovanje: Tozovac

- U utorak je sniman prvi splet narodnih pesama, koji je bio prikazan u novogodišnjoj noći. Prve večeri snimanja nastupili su stariji pevači, dok su u sredu pevali mlađi. Svake godine Brenini sinovi se obavezno pojave na snimanju, pa ni ove nisu izostali, naročito najmlađi koga svi pevači prosto obožavaju. Problem je nastao kada je dete svoju jaknu slučajno ostavilo na stolici na kojoj se nalazila i Tozovčeva jakna - rekao je izvor “Skandala“ koji se nalazio na licu mesta.


Kada je video da dečak stavlja jaknu preko njegove, Tozovac se brecnuo.


- Prišao je detetu i počeo da ga grdi. Rekao mu je nešto u stilu: “Od svih stolica, kojih ovde ima stotinu, ti si našao da svoju jaknu staviš baš ovde, gde je moja“. Dečak ga je zbunjeno pogledao i nasmejao se, misleći da se Tozovac šali sa njim kao što to čine ostali pevači, ali je Tozovac nastavio. “Ajde, diži tu jaknu i premesti je negde drugde“ - gunđao je Tozovac.


Kada je dečak shvatio da se ovaj ne šali, povukao se uz izvinjenje.


- Mali je inače šaljivdžija i jasno se videlo na njegovom licu da mu nije bilo jasno zbog čega se Tozovac ljuti. Dete je pomirljivo reklo nešto tipa: “Dobro, pomeriću jaknu, nije nikakav problem, nisam znao da je problem što je ispod vaša“. Uzeo je svoju jaknu i krenuo da je ostavi na drugoj stolici.


Da li je Tozovac shvatio da je preterao ili mu je bilo žao što je ukorio najmlađeg sina gazdarice i miljenika celog Granda, tek pokušao je da spusti loptu.


- Rekao mu je E, tako, vidiš kako može… I onda se čak i nasmejao i dodao: “Bar sam te naučio bontonu, da se stariji poštuju i da su uvek u pravu“. Prisutni koji su posmatrali šta se dešava, ostali su zgranuti. Svima je bilo vrlo neprijatno jer nisu znali kako da zaštite Breninog sina, a da se ne zamere legendarnom pevaču. Dečak je spasao situaciju jer je uz osmeh, ne pokazujući ni ljutnju ni povređenost, jednostavno otišao sa svojom jaknom. Ostavio je na drugom mestu kao da se ništa nije ni desilo, a Tozovac se popeo na binu i nastavio da snima novogodišnju emisiju - rekao je izvor “Skandala“.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 03.01.2011. 22:24
DAa na Grandu nemaju ni čiviluk ! Beda možda !
Ponedeljak 03.01.2011. 20:01
E sad, toliko je važan dogadjaj, da se traži režiser da ovekoveči ovaj nemili dogadjaj Breninog mezimca u nekom Trileru... Nemogu da verujem koliko važna vest, da je ispisana skoro cela stranica.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online