Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.12.2010.
12:01
E. V. A

"Vesti" izabrale najbolje u 2010!

Po glasovima naših čitalaca za najbolje su izabrani Nikola Rokvić, Dragana Mirković i njen duet sa Bobanom Rajovićem "Gromovi", kao i Saša Kovačević i Ana Nikolić sa pesmom "Mišo moj"

 

Posle tačno mesec dana glasanja u kome su učestvovali čitaoci našeg lista i više od 100 anketiranih pevača izabrali smo najbolje u 2010. godini. U obzir su uzeti ne samo glasovi naših čitalaca, koji su svakodnevno stizali na naš mejl i putem kupona, već i glasanje na našem portalu vesti-online.com.

Na osnovu glasova anketiranih pevača, koji su između sebe birali kolege za koje smatraju da treba da ponesu laskavo priznanje "Vesti", za najboljeg pevača narodne muzike u 2010. godini izabran je Aca Lukas, koji je ove jeseni održao dva sjajna koncerta u Beogradskoj areni i postao prvi pevač narodne muzike kome je to pošlo za rukom. Lukas će i treći put pevati u Areni 23. decembra, ali ovog puta zajedno sa prijateljima na humanitarnom koncertu za pomoć Kraljevčanima. 

Za najbolju pevačicu izabrana je Radmila Manojlović, jedna od najtalentovanijih i najzaposlenijih mladih pevačica u Grandu, dok je za hit godine izabrana numera "Kruška", koju izvodi Alen Ademović, član "Orkestra za svadbe i sahrane" Gorana Bregovića, koji je ovu pesmu objavio kao solo pevač. U kategoriji zabavne muzike laureat je Željko Joksimović, za koga kolege imaju samo reči hvale, pa ne čudi što je ponovo proglašen za najboljeg. Za pevačicu godine izabrali su Anu Nikolić, a apsolutni hit po glasovima pevača je numera "Ljubavi" u izvođenju Željka Joksimovića.

Naši čitaoci su imali svoje favorite, pa je po njihovim glasovima najbolji pevač narodne muzike u ovoj godini Nikola Rokvić, za koga mnogi stručnjaci tvrde da je već prevazišao oca Marinka. Najbolja pevačica je Dragana Mirković za koju su masovno glasali njeni fanovi širom dijaspore, koji poslednjih nekoliko godina šalju na stotine mejlova za, kako kažu "svoju Gagu". A, kako se volja naših čitalaca mora ispoštovati ona je ponovo izabrana za pevačicu godine. Za hit 2010. naši čitaoci su izabrali pesmu "Gromovi", koju u duetu izvode Dragana Mirković i Boban Rajović.

Što se tiče zabavne muzike čitaoci "Vesti" su za najboljeg pevača izabrali Sašu Kovačevića, koji je ovogodišnjim albumom "Ornament" osvojio publiku. Za najbolju pevačica izabrana je Ana Nikolić, a hit godine je njena pesma "Mišo moj". Laureatima čestitamo na nagradama, a svečano uručenje priznanja "Vesti" biće za nekoliko dana u dopisništvu našeg lista u Beogradu. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online