Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.08.2018.
18:12
Ž. Marković - Vesti A

Predsednika "prevarom" obradovali

Članovi Srpskog kulturnog centra iz Vila priredili su prijatno iznenađenje predsedniku Draganu Vasiljeviću za njegov 40. rođendan.

Privatna arhiva
Uspeli da sakriju iznenađenje: Članovi Srpskog kulturnog centra

Oni su klupsku salu dekorisali balonima, uredili i stolove, organizovali muziku uživo, spremili specijalitete sa roštilja, domaću proju i pogačice, razne druge đakonije i slavljeničku tortu i sve to da njihov predsednik nije ni slutio.

Naime, te večeri predsednik Dragan je trebalo sa suprugom Danijelom da ide na večeru u restoran, koji je ona navodno rezervisala.

Međutim, stigao je telefonski poziv iz kluba da hitno svrati do prostorija, pre nego što odu na večeru. Kad je stigao u klub, usledilo je iznenađenje, muzika je zasvirala pesmu "Srećan ti rođendan", članovi SKC-a su svi bili obučeni u iste majice, svako mu je čestitao i predao

Slavila i sestra

Predsednikova sestra Dragana Vasiljević je isto veče slavila rođendan. Ona je rođena istog datuma, ali je četiri godine mlađa. Tako da je to bio razlog više da se slavi.

prigodan poklon.

Vasiljević za "Vesti" kaže da je na početku bio i malo zbunjen, ali posle se oslobodio nazdravljajući sa svima u sali.

- Bio sam veoma iznenađen kada sam ušao u salu. Svi su krenuli prema meni da mi čestitaju rođendan, muzika je, čim sam kročio u prostoriju, počela da svira rođendansku pesmu. Ne mogu da opišem kako sam se osećao.

Prethodno su me zvali telefonom i mislio sam da se nešto desilo u klupskim prostorijama, kad ono imao sam šta da vidim.

Dekorisana sala, spremljeni stolovi, pokloni sa svih strana, nešto najlepše što sam mogao da doživim za rođendan.

Evo, želim i u "Vestima" javno od srca da zahvalim svim članovima Srpskog kulturnog centra Vil što su mi ovo priredili. Hvala im još jednom - priča slavljenik, koji je rodom iz Kožuha kod Modriče.

Posle iznenađenja po dolasku u salu, nastalo je opšte veselje uz pesme i kola, a u ponoć je uneta slavljenička torta i zabava je trajala sve do tri sata posle ponoći.

Privatna arhiva
Slavljenik je prvo bio zbunjen: Dragan sa suprugom i kumovima

Podrška iz Ostroga

Nisu samo članovi priredili iznenađenje Draganu Vasiljeviću, u tome su učestvovali i Anita Stanijević, predsednica KUD-a Ostrog iz Vila, koja je takođe rodom iz Kožuha, sa sinom Danilom i potpredsednicom Slađanom Radonjić iz Banjaluke.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online