Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.11.2018.
20:15
Z. Vicelarević - Vesti A

Sa zabave na posao

Ovogodišnja Jesenja zabava u Srpskom kulturnom centaru u Ofenbahu prošla je u znaku četvorice muzičara čija je specijalnost krajiški melos - Gorana Ivanovića, Miloša Đerića, Dalibora Mijovića i Dejana Šćepanovića. Prepuna velika sala SKC dočekala je Goci bend koji je publiku oduševio i znanjem ostalih muzičkih pravaca od narodnih kola, zabavne muzike sve do teškog roka. U njihovom petočasovnom nastupu mnogi su ostajali gotovo bez daha.

Z. Vicelarević
Najveselije: Mirjana Janković i Ljubinka Tomić sa društvom

Čini se, najveselije društvo bilo je ono u kome su bili Mirjana i Milomir Janković, Ljubinka i Vlade Tomić, Radomir Mašić, Ivana Svetoliković i još nekoliko njih iz Ofenbaha i Frankfurta.

- Goci bend uvek napravi lep štimung među našim zemljacima koji su duže ovde u Nemačkoj, među koje i sebe ubrajam. Ovo što su napravili večeras mogu da kažem u jednoj reči, a to je da sam oduševljena. U SKC sam često, na zabavama i uvek sam ili smo se lepo provodili - kaže nam Ljubinka.

Mirjana je želela da doda:

- Zahvalila bih organizatorima (SKC) na ovako lepoj zabavi. Atmosfera je sjajna i zamolila bih sve koji su učestvovali u pripremi da se ovako nešto češće dešava. Pohvalila bih sve članove SKC koji su bili ljubazni domaćini. Ovaj prostor i ambijent su bolji nego pre. Verujemo da ćemo i za doček Nove godine ponovo ovde da budemo - kaže Mirjana.

Na zabavu se dolazi u provod, na veselje, ali i da se ljudi sretnu i vide one koje odavno nisu videli.

Z. Vicelarervić
Pum klub veselih zemljaka

- Ljubicu Ćulibrk poznajem odavno i ko zna kada smo se prethodni put videle, možda pre nego što smo došle u Nemačku. Sada smo se slučajno srele i to nam je dodatni motiv za veselje - kaže Dragica Milanović, a Ljubica dodaje:

- Stvarno sam se obradovala našem susretu i zbog toga sam ostala malo duže, iako ujutro radim od pet. Nije mi žao što ću malo da spavam, a možda i nikako. Više mi je žao onih koji večeras nisu ovde, jer su mnogo propustili.

Doći ću opet

Tanja i Predrag Petković su zbog Goci benda prekinuli rad u svom kafiću u Ofenbahu da bi sa Tijanom Delić, Radojicom Malenčićem iz Ofenbaha i Anjom Curić i Nevenom Petković iz Vizbadena došli u SKC, a Nevena kaže:

- Samo zbog Goci benda sam došla iz Vizbadena u Ofenbah. Prvi put sam ovde i veoma sam se iznenadila kako je ovde sve nekako po mom ukusu. Publika je vesela, atmosfera da bolje ne može. Prezadovoljna sam. Da nisam došla bilo bi mi mnogo žao i doći ću opet.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online