Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 28.03.2019.
11:03
D. T. - Vesti A

Humani kartaroši

Takmičenje pod nazivom "Liga šampiona u briškuli", koje se održavalo prethodnih mesec dana u Sportskom centru Bonirig, minulog vikenda dobilo je pobednike.

D. Timarac
Pokretač mnogih akcija: Damir Javor-Cigo

Takmičenje u ovoj kartaškoj igri, koju su na prostore Australije doneli Srbi iz Dalmacije, dobilo je tako novu dimenziju. Pored poznatih najboljih kartaša Zorana Stegnjaića i Damira Javora, poznatog i pod nadimkom Cigo, šampioni su i svi učesnici turnira jer su se zajedno odrekli vrednih nagrada u korist ratnog vojnog invalida Aleksandra Gagića.

D. Timarac
Veliko interesovanje: Turnir će postati tradicionalan

- Zoran i Cigo su u velikom finalu deklasirali do tada neporaženi par Nenada Šarića i Rašu Gladovića. U "Ligi šampiona" je učestvovalo trideset ekipa podeljenih u četiri grupe. Nakon sedam kola po četiri ekipe iz svake grupe su obezbedile plasman u sledeću fazu. Svakog petka su igrana po dva kola, a između igara takmičari i posetioci su se družili u klubu, uz specijalitete restorana Dukat, a sve o trošku fonda igrača koji su uplatili kotizaciju za učešće - izjavio je za "Vesti" Brane Lacmanović, koji je sa Aleksandrom Veselinovićem bio organizator turnira.

D. Timarac
Pehar čeka pobednike

Organizaciji su doprineli i učesnici turnira koji su svakoga petka dolazili iz stotinak kilometara udaljenoga Vulongonga. Oni su sponzorisali jednu večeru za sve učesnike, tako da se suma u fondu uvećala. Dodali su da im je pričinilo zadovoljstvo da se revanširaju domaćinima za svu korektnost u organizaciji.

Zadovoljni druženjem i takmičenjem, učesnici su predložili i organizovanje novih turnira kojih će sigurno biti u bliskoj budućnosti.

D. Timarac
Bolji od najboljih: Pobednička ekipa Javor - Stegnjaić

Stegnjaić i Javor ubedljivi u finalu

Evo i rezultata polufinalnih i finalnih nadmetanja: Stegnjaić i Javor su pobedili ekipu Pozder i Rujak sa 8:6, a Šarić i Gladović su bili bolji od tandema Repaja - Vitas, rezultatom 8:2.
Završna borba ubedljivo je pripala Stegnjaiću i Javoru - 8:2, iako je protivnička ekipa do tada pobedila sve svoje protivnike.

Odustali i od svirke

Učesnici takmičenja su na kraju odustali i od svirke na završnoj večeri, uz koju su umesto toga vođeni pravi zemljački razgovori na razne teme. Na taj način je dodatno uvećana suma novca koja je donirana u humanitarne svrhe.




 

POVEZANE VESTI

AUSTRALIJA Lalić za Kabramatu
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online