Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 05.07.2010.
17:30
Vestionline A

Šta sve on ne voli?!

Vrlo otvoreno muškarci su priznali šta mrze kada im žene rade ili, bolje rečeno, ne rade prilikom seksualnog odnosa. Seks u mraku i izbegavanje oralnog seksa su na prvom mestu.


U jednom kanadskom istraživanju otkriveno je da muškarcima u seksu smetaju konkretne stvari, poput izbegavanja oralnog seksa i previše eksperimentisanja ili nedostatka spontanosti.


Oni ne razumeju zašto žene beže od nekih stvari u seksu i ponekad misle da to namerno rade kako bi ih naljutile. Evo liste stvari koje muškarci ne vole kada je seks u pitanju.

Seks samo u mraku


Budući da su muškarci vizualna bića, njima je veoma važno da gledaju svoju partnerku tokom seksa, ali i sam čin. Nažalost, mnoge žene se prijatno osećaju samo u mraku.


„Najviše mrzim kad za vreme seksa u sobi mora da bude mrak. Ne razumem zašto žene ne vole svetlo. Kad ništa ne vidim i kad nju ne vidim, to mi smanjuje zadovoljstvo“, izjavio je 24-godišnji ispitanik, a s njim se složila i većina drugih muškaraca koji su učestvovali u istraživanju.


Razlog zašto žene uglavnom žele mrak je jer su nesigurne u izgled svoga tela, ali i u to kakve su „u krevetu“.

Izbegavanje oralnog seksa

„Ona zna da ja obožavam kada me oralno zadovoljava, ali to radi vrlo retko. Pokušao sam da razgovaram s njom o tome, ali joj je neprijatno. Nedostaje mi oralni seks“, ispričao je jedan 32-godišnjak. Njegov problem dele i brojni drugi muškarci čije partnerke izbegavaju oralni seks.

Razlozi za to su brojni, a najčešće opravdanje žena je nedostatak higijene kada se radi o genitalijama. Ima i onih žena koje oralno zadovoljavanje muškarca doživljavaju kao poniženje.

“Ne“ eksperimentisanju!

Pokazalo se da muškarcima smeta i kada žene ne žele da eksperimentišu u seksu. „U vezi sam već tri godine i seks je postao rutina pa bih hteo malo da eksperimentišem, ali moja devojka ne želi. Već smo mnogo razgovarali o tome, ali ona ne želi ni da čuje. Ja mislim da bi nam malo novina u seksu jako dobro došlo'“, ispričao je 36-godišnji Robert.

Neka istraživanja su pokazala da se određene žene boje eksperimentisanja, povezujući ih sa perverzijom.

Nedostatak spontanosti


'Seks s većinom mojih djevojaka uglavnom je bio isplaniran. Na početku veze bude spontanosti, ali se to onda izgubi. Stvarno ne razumem zašto je ženama problem da pristanu, recimo, na seks na brzaka usred belog dana. Šta ima loše u tome?!', pita 28-godišnji Stjuart. Slične prbleme imaju i brojni drugi muškarci koji ne shvataju da žene drugačije doživljavaju seks.

Ženama se vrlo teško da se upuste u spontani seks usred bela dana jer ih brinu mnoge druge stvari vezane uz svakodnevni život, a ne znaju da se isključe kao muškarci. Jednostavno, ženski mozak funkcioniše drugačije od muškog.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online